«Δεν είδαμε επιθετική συμπεριφορά, την επισκεπτόταν η πρόνοια»- Ο πρόεδρος του Σταυρού Ημαθίας για την 29χρονη που σκότωσε το παιδί της

Must Read

Το προφίλ της 29χρονης η οποία πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα περιγράφει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού Σταυρός Ημαθίας όπου έμενε η γυναίκα μαζί με την οικογένειά της.

Μιλώντας στο protothema.gr, o Γιάννης Κεϊσίδης ανέφερε «είναι αλήθεια πως η Ελευθερία αντιμετώπιζε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα. Είχε νοσηλευτεί κι αρκετές φορές στο νοσοκομείο. Τον τελευταίο καιρό όμως και ιδιαίτερα μετά την γέννηση του παιδιού, ήταν άλλος άνθρωπος. Είχε ηρεμήσει αρκετά, φερόταν εξαιρετικά καλά στο μωρό, δεν έδειχνε πως θα έφτανε σε αυτό το ακραίο σημείο, διότι την επισκεπτόταν και η πρόνοια αρκετές φορές».

Η σύγχρονη «Μήδεια» είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Βέροια. Μετά τον θάνατο του πατέρα της πριν πολλά χρόνια η ίδια με την μητέρα της είχαν έρθει να μείνουν στο χωριό, μαζί με τον παππού της. Η κοπέλα δεν εργαζόταν και έμενε στο χωριό με την μητέρα και τον παππού της, οι οποίοι την υποστήριζαν.

Ο κ. Κεϊσίδης εκφράζει την απορία όλων των κατοίκων για το πως έγινε το κακό καθώς όλοι θεωρούσαν ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.

«Ερχόντουσαν εδώ κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, η πρόνοια όλοι ήταν δίπλα της. Ο παππούς και η μητέρα της Ελευθερίας το μωρό αυτό το μεγάλωναν σε ένα άκρως φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που έχει συμβεί γιατί το μωρό το ζούσαμε, το παίζαμε όλοι εδώ».

«Μιλούσε σε όλους, ήταν κοινωνική, τώρα τι και πως κανένας δεν ξέρει. Αν ήταν επιθετική απέναντι στους δικούς της, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν, εμείς την βλέπαμε στο μπαλκόνι ευτυχισμένη μαζί με το μωρό της. Εμείς πάντως που την ζούσαμε δεν είδαμε ποτέ κάτι παράξενο ώστε καταλάβουμε ότι αισθάνεται πιεσμένη ή προβληματισμένη από κάτι», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του χωριού αναφέρει πως το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του, φέρνοντας του δώρα. Όπως λέει η σχέση του με την Ελευθερία φαινόταν πως ήταν καλή.

«Και να υπήρχαν τσακωμοί δεν βλέπαμε κάτι. Τι γινόταν μεταξύ τους κανένας δεν ξέρει», σημειώνει ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This