Στη φυλακή οδηγείται ο 36χρονος που βίαζε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του

Άγνοια δηλώνει για την κακοποίηση η μητέρα του παιδιού

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα εναντίον του για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών.

Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιο της συντρόφου του άνδρα, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού, αφορά τον 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού, η μητέρα του οποίου έκανε την καταγγελία και μέσω των ερευνών οι Αρχές οδηγήθηκαν στην αλήθεια.




O 36χρονος συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Δράμας, όπου προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες.

Η μητέρα του 15χρονου και σύντροφος του 36χρονου, φέρεται να δηλώνει άγνοια για τα όσα πέρασε το παιδί της επί έναν χρόνο και υποστήριξε στις Αρχές ότι το παιδί δεν της είχε πει τίποτα.

«Υπάρχει η Δικαιοσύνη», σχολίασε η ίδια στο Star και πρόσθεσε: «Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δε μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη».

Η μητέρα είπε ακόμα: «Εμένα το παιδί δε μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δε μου είπε “ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά ή πήγε να το κάνει.” Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά. Όχι βέβαια (σ.σ. σε ερώτηση για το αν σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της). Ούτε τον κατηγορώ, ότι “ναι το έκανε”, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης».

Η απόπειρα βιασμού έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του φίλου του (στα Κοκκινόγεια του δήμου Προσοτσάνης) και ο 36χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τον 16χρονο την ώρα που κοιμόταν, αλλά χωρίς να τα καταφέρει καθώς το παιδί ξύπνησε, ξέφυγε και μίλησε στη μητέρα του.

Η εξέταση του ιατροδικαστή δεν έδειξε βιασμό, ωστόσο, οδήγησε τις Αρχές στο να συνεχίσουν τις έρευνες και να εξετάσουν και τον άλλο ανήλικο, τον γιο της συντρόφου του 36χρονου, κάτι που τελικά οδήγησε στη σύλληψη του άνδρα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς υπήρξαν αποδείξεις για βιασμό του.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This