Κολωνός: «Στηρίζουμε τη μητέρα μας … Πρέπει να βγει από τη φυλακή δεν φταίει»

Δραματική έκκληση της μεγάλης αδελφής της 12χρονης που βιάστηκε και εκπορνεύτηκε από τον Ηλία Μίχο - Το ξέσπασμα της θείας των παιδιών

Must Read

Την ώρα που η υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό έχει «βαλτώσει», καθώς οι Αρχές δεν φαίνεται να «τρέχουν» ιδιαίτερα τις έρευνες και τα όσα προκύπτουν υποδεικνύουν τεράστιες παραλείψεις και πιθανόν προσπάθεια συγκάλυψης, η μητέρα της ανήλικης αλλά και άλλων επτά παιδιών, παραμένει χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο στη φυλακή.

Παρά τα ελλιπέστατα έως ανύπαρκτα στοιχεία εναντίον της, παρά τη συνεχή στήριξη που έχει από τα παιδιά της, τα οποία ποτέ δεν την κατηγόρησαν για οτιδήποτε, η 37χρονη δεν μπορεί να είναι κοντά τους.

«Πιστεύουμε στην αθωότητά της και πρέπει να βγει από την φυλακή»

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Ηλία Μίχο, η μεγάλη αδελφή της 12χρονης σπάει τη σιωπή της και μέσω του ΑΝΤ1 έκανε δραματική έκκληση για την αποφυλάκιση της μητέρας της.

«Είμαι χαρούμενη που έχω μαζί μου την αδελφή μου, που καταφέραμε να την βγάλουμε από το ‘Χαμόγελο’ και να την έχουμε μαζί μας. Όλα τα παιδιά είμαστε στο πλάι της μητέρας μας και την στηρίζουμε. Πιστεύουμε στην αθωότητά της και πρέπει να βγει από την φυλακή. Δεν φταίει, η μητέρα μας πάντα μας στήριζε και μας προστάτευε» είπε χαρακτηριστικά η, ενήλικη πλέον, κοπέλα.

Η αδελφή της 12χρονης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση των Αρχών, οι οποίες δεν έχουν κινηθεί όσο γρήγορα θα έπρεπε και αναρωτήθηκε:

«Θέλουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι που έκαναν τόσο κακό στην αδελφή μου και να βγει η μητέρα μας από την φυλακή. Γιατί σταμάτησε η έρευνα; Γιατί μένουν άτομα που έχει ‘δείξει’ η αδελφή μου ακόμη ελεύθερα;»

Νιώθει ενοχές η 12χρονη…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το 12χρονο παιδί που πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια των ανώμαλων παιδεραστών, έκανε γιορτές σε νησί του Ιονίου με τη θεία της και η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ άσχημη.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει υποστήριξη από παιδοψυχολόγο (σ.σ. ούτε ψυχολογική υποστήριξη της θείας όπως είπε η ίδια με αιχμές για τον κρατικό μηχανισμό, «γενικώς, δεν έχει γίνει τίποτα», σχολίασε), ενώ σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει κατ’ οίκον διδασκαλία, για να μπορέσει να παρακολουθήσει τα μαθήματα του σχολείου.

Όπως λέει το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης, έχει φτάσει στο σημείο να νιώθει ενοχές για τα όσα αποκάλυψε, καθώς αυτά οδήγησαν τις Αρχές να προφυλακίσουν τη μητέρα της!

Θεία 12χρονης κατά Μίχου: «Υπάρχει το μήνυμα που αποδεικνύει τα πάντα»

Νωρίτερα, η θεία της 12χρονης είχε μιλήσει στον Alpha και εκτός από τα όσα είπε για εμπλοκή ενός πολύ μεγάλου ονόματος στην υπόθεση, για το οποίο υπάρχει τεράστια κάλυψη, προφανώς γιατί αν βγει στο φως της δημοσιότητας αναμένεται να προκληθεί «σεισμός» στο πανελλήνιο, επεσήμανε ότι ο Ηλίας Μίχος ήταν αυτός που έμπλεξε τη 12χρονη στη φρικιαστική υπόθεση.

«Υπάρχει το μήνυμα που αποδεικνύει τα πάντα, ότι αυτός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πείραξε το παιδί. Από την πρώτη εβδομάδα, της έδινε λεφτά … Το παιδί έκανε ό,τι της έλεγε να κάνει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω και αυτό που βλέπω είναι ότι ο άνθρωπος αυτός κάποιον καλύπτει, πολύ μεγαλύτερο από όλους αυτούς που συζητάμε τώρα. Αυτά είναι τα μικρά τα ψάρια».




Όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης και των υπολοίπων παιδιών, η θεία ξέσπασε:

«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. (…) Να βγει έξω η γυναίκα. (…) Δεν μπορεί οκτώ παιδιά να την υποστηρίζουν, να κλαίνε, να είναι όλα σε άσχημη κατάσταση. Ένα από όλα θα έλεγε ότι ”η μάνα μας δεν ήταν καλή”. Και δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι όλα τα παιδιά υποστηρίζουν τις μάνες».

Σε ερώτηση για το αν η 12χρονη μιλά με τη μητέρα της, η γυναίκα απάντησε:

«Φυσικά και μιλάει. Φυσικά και μιλάει. Όλα παραπονιούνται και είναι όλα σε άθλια κατάσταση. Η μητέρα της, της μιλάει ξέρετε τώρα πώς, σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να είναι όλα εντάξει. Το παιδί μου και ότι ”σε αγαπάω, σε αγαπάμε, σε αγαπάμε”».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This