Νέο σοκ στην υπόθεση της Καρολάιν: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί ήξερε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών!»

«Θα την σκότωνε η συμμορία!» είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς

Must Read

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που, αν ισχύουν, φέρνουν τα πάνω κάτω στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά προχώρησε ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» του  ΑΝΤ1 ο Ντέιβιντ Κράουτς ανέφερε πως ο πιλότος ήταν μέλος σε συμμορία ναρκωτικών και η κόρη του το γνώριζε γι’αυτό αποφάσισε να την σκοτώσει. Μάλιστα, λέει ότι την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο καθ’ομολογία δολοφόνος σε επιστολή που του έστειλε!

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε», ανέφερε ο πατέρας της Κάρολαιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκμυστηρεύτηκε στην Καρολάιν που είχε μπλέξει.

«Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. Έτσι εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”. Τότε εκείνοι του είπαν ότι “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό”. “Αν με αφήσει θα είναι εντάξει” είπε. “Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν. Εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Έτσι στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος».

Καταλήγοντας ο κ. Κράουτς τόνισε πως «ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει».

 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο πιλότος δεν ανέφερε τίποτα στην δίκη γιατί δεν υπήρχε λόγος.

«Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This