Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: Προβλήματα καρδιάς είχε ο 15χρονος – Του έκανε μαλάξεις ο πρόεδρος του χωριού!

Ο ίδιος έκανε τη μισή διαδρομή μέχρι το νοσοκομείο Πύργου

Must Read

Προβλήματα με την καρδιά του αντιμετώπιζε ο άτυχος 15χρονος ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο κρεβάτι του στο χωριό Λάλα της Αρχαίας Ολυμπίας από τα αδέρφια του που πήγαν να τον ξυπνήσουν για να πάει στο σχολείο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, πιθανότατα η υγεία του μικρού να επιδεινώθηκε από μια ίωση που περνούσε και να επιβαρύνθηκε περισσότερο η καρδιά του.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως μόλις οι γονείς έμαθαν τι είχε συμβεί άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως, δεν έμειναν μόνο να το περιμένουν, αλλά και το πρόεδρο του χωριού.

«Ο πατέρας του παιδιού με πήρε τηλέφωνο το πρωί, γιατί είμαστε γείτονες. Πήγα στο σπίτι και το παιδί ήταν σε κώμα. Δεν είχε τις αισθήσεις του, δεν είχε τίποτα. Του έκανα κάποιες μαλάξεις και ίσα που έβγαλε λίγο αέρα», ανέφερε ο Νίκος Νικολακόπουλος.

Στη συνέχεια, όπως είπε ο ίδιος, «το παιδί το πήρα εγώ με το αυτοκίνητο, τον μετέφερα στη μισή διαδρομή και μετά το πήρε το ασθενοφόρο».

Ο πρόεδρος του χωριού είπε πως το παιδί το είχαν δει όλοι στο χωριό και φαινόταν μια χαρά.

Στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, έγινε η διαδικασία της ανάνηψης καθώς και ηλεκτροσοκ. Ωστόσο, ο μαθητής δεν κατάφερε να γυρίσει πίσω στη ζωή.

Τι συνέβη

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Λαλά της Αρχαίας Ολυμπίας από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το τραγικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι σήμερα το πρωί τα αδέρφια του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν για το σχολείο!

Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος και αναζητά την αιτία του ξαφνικού θανάτου του μαθητή ο οποίος σήμερα θα επέστρεφε στο σχολείο του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Στην σορό του 15χρονου αναμένεται να γίνει νεκροψία και νεκροτομή αύριο στην Πάτρα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.





Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This