Βγαίνει από τη φυλακή η φόνισσα του Κορωπίου – Κατακρεούργησε τη γυναίκα του εραστή της μπροστά στα παιδιά

Θα συνεχίσει τη ζωή της εκτός φυλακής η γυναίκα που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο σκοτώνοντας την 35χρονη αντίζηλό της

Must Read

«Έσπασαν» τα ισόβια και τα επιπλέον 6,5 χρόνια κάθειρξης για την φόνισσα του Κορωπίου στο Εφετείο, η οποία αναμένεται να αποφυλακιστεί.  Η Νικολέτα Π. η οποία είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν κατακρεούργησε με μαχαίρι τη σύζυγο του εραστή και πατέρα των παιδιών της, μέσα στο σπίτι της στο Κορωπί, θα βγει από τη φυλακή.

Η φόνισσα του Κορωπίου είχε καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής, η οποία έγινε δεκτή από τον Άρειο Πάγο τον περασμένο Μάρτιο. Η δικαιοσύνη δέχτηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς της κατηγορούμενης, μέσα στη φυλακή.

Όλα συνέβησαν τον Αύγουστο του 2016 στο Κορωπί, όταν η 26χρονη τότε Νικολέτα επιτέθηκε στην σύζυγο του 41χρονου εραστή της, με τον οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει μαζί του και δύο παιδιά εκτός γάμου. Ο 41χρονος είχε άλλα δύο παιδιά με τη νόμιμη συζυγό του, την Θεοδώρα Πασπαλά. Η 35χρονη Θεοδώρα δέχτηκε 5 μαχαιριές από την 26χρονη τότε Νικολέτα, μπροστά στα έντομα μάτια των παιδιών της.

Το θύμα, η Θεοδώρα Πασπαλά

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ η 26χρονη και ο 41χρονος οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς ο δεύτερος είχε επιχειρήσει να σκοτώσει τον πατέρα της ερωμένης του, πυροβολώντας τον με καραμπίνα, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία της συζύγου του. Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει αποφυλακιστεί.

Ο πρώην σύζυγος της Θεοδώρας Πασπαλά

«Άκουσα από το τηλέφωνο την αδελφή μου εκείνη την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές να φωνάζει “βοήθεια, παιδιά, τρέξτε στον μπαμπά σας” και τον ανιψιό μου να ουρλιάζει “μη σκοτώνεις τη μαμά μου”» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της αδερφής του θύματος στη δίκη, η οποία ανέλαβε την επιμέλεια των δύο παιδιών μαζί με τον πατέρα της.

Το σπίτι όπου έγινε το φονικό

«Τα παιδιά είδαν την αδελφή μου κάτω και από πάνω της την κατηγορουμένη να τη μαχαιρώνει… Την παρακαλούσε να μην τη σκοτώσει… Η κατηγορουμένη κρατούσε τόσο σφιχτά την αδελφή μου, που ο πρώην γαμπρός μου τη χαστούκισε για να φύγει!» συνέχισε η μάρτυρας και πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη τραυμάτισε και τον ανιψιό της με το ίδιο μαχαίρι.

Η άτυχη 35χρονη είχε ανακαλύψει τυχαία την παράλληλη ερωτική σχέση του συζύγου της και έκτοτε η 26χρονη «πέτρα του σκανδάλου» δεν έπαψε στιγμή να την ενοχλεί, όπως αποκάλυψε η μάρτυρας. «Ερχόταν με ταξί έξω από το σπίτι και έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα είτε τον πρώην γαμπρό μου είτε την αδελφή μου και μάλιστα, όταν δεν το σήκωναν, είχε φτάσει να παίρνει ακόμα και στο πατρικό μου» περιέγραψε τονίζοντας ότι μέσα σε μία ημέρα η αδελφή της είχε δεχθεί έως και 80 κλήσεις από την κατηγορούμενη!

«Της έλεγε “μην ενοχλείς τον Γιάννη, είναι δικός μου”, να μη βλέπει τα παιδιά του, και την απειλούσε διαρκώς ακόμα και για τη ζωή των παιδιών» είπε η μάρτυρας εξηγώντας ότι η αδελφή της τη φοβόταν και δεν άφηνε λεπτό μόνα τους τα παιδιά της.

Ακόμα και όταν το ζευγάρι χώρισε και ο 41χρονος εγκαταστάθηκε στο πατρικό της ως τότε ερωμένης του, με την οποία στη συνέχεια απέκτησε δύο παιδιά, το μίσος της 26χρονης για την πρώην σύζυγό του δεν καταλάγιασε.

«Μας παρακολουθούσε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Και έξω από το σπίτι ερχόταν και την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και την ενοχλούσε. Ήταν τέτοια η εμμονή της, ώστε έσπασε τις εικόνες που είχε ο πρώην γαμπρός μου στο μαγαζί, γιατί ήταν των αγίων που είχαν τα ονόματα των παιδιών!» κατέθεσε και περιέγραψε πώς η κατηγορουμένη είχε μαλλιοτραβηχτεί στο παρελθόν με την αδελφή της, ενώ είχε επιχειρήσει να κάψει ακόμα και το συνεργείο του 41χρονου, έχοντας μάλιστα μαζί και το ένα από τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This