Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν θέλει τον οίκτο κανενός, έχουμε στοιχεία για τον ενορχηστρωτή»

Must Read

Στην συνέχεια της διαδικασίας της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία θα γίνει αύριο αναφέρθηκε η δικηγόρος του ηθοποιού,  Κική Πακιρτζίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ανέφερε πως η ποινική διαδικασία συνεχίζεται αύριο με την πρόταση της εισαγγελέως.

«Η εισαγγελέας δεν ψηφίζει για την ενοχή ή όχι του κατηγορουμένου, απλώς εισηγείται και κάνει πρόταση στο δικαστήριο. Οι τακτικοί και οι ένορκοι δικαστές θα πάρουν απόφαση αν είναι ένοχος ή αθώος ο κατηγορούμενος», σημείωσε η κυρία Πακιρτζίδου.

Μάλιστα, η ίδια σημείωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του μίλησε για συγκεκριμένα πρόσωπα. «Είπε για συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο. Είπε για ιδιότητα του συγκεκριμένου δικηγόρου».

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του πελάτη της, ο οποίος μίλησε για στοχευμένη επίθεση εναντίον του, μιλώντας μάλιστα και για ένα πρόσωπο το οποίο κρύβεται πίσω από την ενέργεια.  «Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία στο δικαστήριο», είπε η δικηγόρος.

«Όταν θα ρίξουμε την αυλαία, θα έχουμε τον τελευταίο λόγο. Έχουν έρθει στοιχεία που θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο. Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία», τόνισε.

Καταλήγοντας η κ. Πακιρτζίδου έριξε τα βέλη της προς συγκεκριμένο δικηγόρο που συμμετέχει στην διαδικασία, τον κ. Βαγγόπουλο ο οποίος επιτέθηκε σε βάρος του πελάτη της.

«Είναι λυπηρό να βλέπω δικηγόρο να επιτίθεται στον κατηγορούμενο και να λέει ότι ήθελε να συγκινήσει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλει τον οίκτο κανενός. Ο σεβασμός, το μέτρο και η ακολουθία κανόνων έχουν μεγάλη σημασία».

 

 



Δείτε επίσης:

«Δεν είμαι βιαστής, υπάρχει σχέδιο να με καταστρέψουν»- Συνεχίζεται η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This