Σοκ στα Χανιά: Μαθήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Ευτυχώς αποφεύχθηκε η τραγωδία

Must Read

Παραλίγο να σημειωθεί μια τραγωδία στα Χανιά της Κρήτης όταν μια μαθήτρια σε σχολείο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Σύμφωνα με το cretapost,  σήμερα το πρωί,  μια μαθήτρια της Β’ γυμνασίου πήγε στις τουαλέτες του σχολείου και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της με αιχμηρό αντικείμενο.

Πριν συμβεί το χειρότερο, παρενέβησαν καθηγητές που είχαν αντιληφθεί τι πήγαινε να κάνει και την σταμάτησαν πριν να είναι πολύ αργά.

Πιθανότατα η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά καθώς έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τη νοσηλεύτρια που υπήρχε στο σχολείο.

Στην συνέχεια η μαθήτρια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Εκπαιδευτικοί καθώς και η νοσηλεύτρια του σχολείου αντέδρασαν καίρια σε αυτό το περιστατικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της μαθήτριας», επεσήμανε, μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Χανίων, Παναγιώτης Αμπελάς.

Ο ίδιος είπε πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες από την διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν την μαθήτρια σε αυτή τη φρικτή πράξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This