Έτοιμη να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση Πισπιρίγκου η Αγγελική Τσιόλα

Must Read

Η Αγγελική Τσιόλα είναι έτοιμη να καταθέσει εκ νέου, προκειμένου να ρίξει φως στη σκοτεινή υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ιατροδικαστής, κληθείσα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις, είπε: «Εδωσα, όπως είναι γνωστό, κατάθεση στις 18 Αυγούστου για τον θάνατο της Ιριδας. Εφόσον επανακληθώ, φυσικά και θα καταθέσω πάλι».

Εγκυροι ιατροδικαστικοί κύκλοι, στους οποίους τέθηκε υπόψη η τοποθέτηση της κυρίας Τσιόλα, εκτιμούν ότι «η έμπειρη ιατροδικαστής με τον τρόπο που απάντησε θεωρεί αναγκαία την κλήση της σε νέα κατάθεση για να εισφέρει τεκμηριωμένη άποψη υπό την αυτονόητη προϋπόθεση της συνεκτίμησης όποιων νέων στοιχείων που δεν είχε στη διάθεσή της όταν κατέθεσε στις 18 Αυγούστου… Η Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της μόλις 6 μηνών Ιριδας το 2021, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση με προσοχή.

Η αίτηση εξαίρεσης της 35ης ανακρίτριας Αθηνών που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας έδειξε την εξάντληση κάθε δικονομικού μέσου εκ μέρους του πριν ολοκληρώσει την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης έχει κατηγορήσει, ως γνωστόν, την κυρία Τζωρτζάτου ότι μεροληπτεί στην άσκηση των καθηκόντων της, και υπαινίσσεται ότι είναι «κατευθυνόμενος» ο ρόλος της. Σε σχέση με προγενέστερη αίτηση του κ. Κούγια για εξέταση μαρτύρων εκ νέου και κατ’ αντιπαράσταση, δήλωσε ότι το αίτημα έτυχε μερικής ικανοποίησης. Επανερχόμενος, πλέον, με το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας, επισημαίνει σε αυτό τη διαφοροποίηση της κατάθεσης του παθολογοανατόμου κ. Ευτυχιάδη, που, όπως τονίζει, έχει παραπλανηθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογρηά.

Στη βάση του ανωτέρω κρίσιμου δεδομένου της διαφοροποιημένης κατάθεσης, ουσιαστικά «εγκαλείται» η 35η ανακρίτρια επειδή δεν κάλεσε σε νέα κατάθεση συγκεκριμένους κρίσιμους παράγοντες της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων και την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πάτρας Αγγελική Τσιόλα.

Δείτε επίσης:

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει η Πισπιρίγκου γιατί την «κατέστρεψαν» οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This