Κολωνός: «Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο» – «Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου»

Συγκλονιστικές στιγμές στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατά την κατάθεση του αιτήματος αποφυλάκισης της μάνας της 12χρονης

Must Read

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που βιάστηκε και εκπορνεύτηκε από τον Ηλία Μίχο.

Η 37χρονη μαζί με τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Ασπασία Τριχοπούλου, ζήτησαν την αποφυλάκισή της ή αντικατάσταση της κράτησης με περιοριστικούς όρους, ενώ πλήθος κόσμου εξέφρασε τη στήριξή του στη γυναίκα που παραμένει προφυλακισμένη με ελλιπέστατα στοιχεία, την ώρα που η διερεύνηση της φρικιαστικής υπόθεσης δείχνει να κινείται με ρυθμούς… χελώνας.




«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο»

Στα δικαστήρια βρέθηκαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης, τα οποία την πλησίασαν προσπαθώντας να της μιλήσουν και σύμφωνα με το Star της φώναξαν κατά την αποχώρησή της: «Πάμε μαμά… Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο…».

Τα δύο παιδιά είπαν στο Star ότι είναι στο πλευρό της μητέρας τους και υποστηρίζουν την αθωότητά της:

«Στηρίζουμε την μητέρα μας και πιστεύουμε στην αθωότητά της. Είμαστε στο πλευρό της και ελπίζουμε σύντομα κι εκείνη στο δικό μας. Ξέρουμε την αλήθεια και ξέρουμε πως δεν έχει γίνει τίποτα, πάντα ήταν στο πλάι μας».

«Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 37χρονη μόλις τελείωσε η τρίωρη διαδικασία στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έβαλε τα κλάματα, ενώ λίγο νωρίτερα, απευθύνθηκε στα μέλη του Συμβουλίου λέγοντας ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε μόνο χάρη στα παιδιά της:

«Βοηθήστε με να μπορέσω να πάω στα παιδιά μου. Είναι βαριά η κατηγορία αυτή για μια μάνα, η κατηγορία της μαστροπείας. Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου … Περιμένω μια θετική απόφαση για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».

Η δικηγόρος Ασπασία Τριχοπούλου, είπε ακόμα για τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα:

«Φορτισμένο (κλίμα) από πλευράς της μητέρας η οποία θεωρεί ότι είναι άδικα στην φυλακή, έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της».

Με τη σειρά του ο Απόστολος Λύτρας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του αιτήματος που κατατέθηκε και σχολίασε ότι έχουν δοθεί επιπλέον στοιχεία στις Αρχές:

«Έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε και για καταθέσεις και για μηνύματα, είμαι αισιόδοξος. Φέραμε επιπλέον στοιχεία από γείτονες και καθηγητές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This