Δεν έχουν τον Θεό τους: Έκλεψαν… καμπάνα από εκκλησία!

370 οι βεβηλώσεις σε ορθόδοξες εκκλησίες, σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Παιδείας

Must Read

Ούτε τις εκκλησίες δεν σέβονται τα γνωστά κυκλώματα που κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα από δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, που στο στόχαστρό τους βάζουν μέχρι και τις καμπάνες!

Με έκπληξη οι κάτοικοι στην Κοινότητα Πουρναρίου του Δήμου Δομοκού στη Λαμία ανακάλυψαν ότι από την εκκλησία της Παναγίας, που βρίσκεται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Δομοκού, έλειπε η καμπάνα.

Και μάλιστα το αντιλήφθηκαν μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, όμως κατήγγειλαν την ιεροσυλία μόλις αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το LamiaReport, και πλέον η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κλοπές μεταλλικών γεωργικών εξαρτημάτων.

Να σημειωθεί ότι η βεβήλωση θρησκευτικού χώρου θα συμπεριληφθεί στην Έκθεση του Υπουργείου Παιδείας με Περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας για το 2022.

Πάντως η έκθεση του 2021 έχει καταγράψει 378 ανάλογα περιστατικά, εκ των οποίων τα 370 σε ορθόδοξες εκκλησίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This