Άνδρας έχασε τη ζωή του σε άγρια συμπλοκή στην Ομόνοια

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από εστιατόριο, στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Αγησιλάου

Must Read

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα σε αφγανικό εστιατόριο στην Ομόνοια, στην οποία έχασε τη ζωή του ένας άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μέση του δρόμου, έξω από το εστιατόριο ιδιοκτησίας Πακιστανού, στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Αγησιλάου, όταν για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο αδιευκρίνιστος αριθμός ατόμων Αφγανικής υπηκοότητας ήρθαν στα χέρια. Η κατάσταση σύντομα ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τους εμπλεκόμενους να βγάζουν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, το ένα εκ των οποίων θανατηφόρα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τρεις τραυματίες, με εκείνον που ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση, να αφήνει την τελευταία του πνοή, λίγο μετά την άφιξή τους στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τυχόν συλλήψεις, με την αστυνομία να προχωρά σε έρευνες στην περιοχή, καθώς οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά, αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό  και τη σύλληψή τους, την ώρα που αδιευκρίνιστη παραμένει η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μια ακόμη «απτή» απόδειξη του κατά πόσο επιτυχημένα έχει καταπολεμηθεί το έγκλημα στην πρωτεύουσα, όπως επιμένει να… διαλαλεί ο Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This