Τατόι: Πλήθος κόσμου για το «τελευταίο αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη από το πρωί στον χώρο

Must Read

Δεκάδες είναι τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από τα βασιλικά κτήματα, στο Τατόϊ στο οποίο θα φτάσει σε λίγο η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία της ταφής του, στα βασιλικό κοιμητήριο, όπως έχει προγραμματιστεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετά άτομα κρατούν ελληνικές σημαίες με το στέμμα καθώς και παλιές φωτογραφίες της οικογένειας και του ίδιου του Κωνσταντίνου.

Σε λίγη ώρα στο Τατόϊ θα βρίσκεται η οικογένεια του τέως βασιλιά, μιας και η εξόδιος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών έχει ήδη ολοκληρωθεί καθώς και οι εκπρόσωποι των βασιλικών οικογενειών και οι επίσημοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον πρώην μονάρχη.

Από τον κόμβο της Βαρυμπόμπης στην Εθνική Οδό έως και την είσοδο των κτημάτων του Τατοΐου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη από νωρίς το πρωί. Η είσοδος στο Τατόι απαγορεύεται σε όσους δεν έχουν πρόσκληση.

Μόλις φτάσει στο σημείο η πομπή, θα τελεστεί τρισάγιο στο ναό της Αναστάσεως. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η ταφή στο βασιλικό κοιμητήριο δίπλα από τους τάφους των γονέων του τέως βασιλιά, όπως ήταν άλλωστε η τελευταία επιθυμία του.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 






 

Δείτε επίσης:

Συντετριμμένη η Άννα – Μαρία στην κηδεία – Την καταχειροκτρότησαν

Συγκίνησε ο Παύλος στον επικήδειο: «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα» – Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία
 
Μας κοροιδεύει η Λίνα Μενδώνη για το Τατόι: «Συνεργεία δούλευαν καθημερινά το 2022!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This