Και φυγόδικος και φυγόποινος αποδείχτηκε ο διαρρήκτης που συνέλαβαν στην Αρτέμιδα

Κυκλοφορούσε εκεί έξω με τον... μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη του!

Must Read

Για διάρρηξη σε σπίτι στην Αρτέμιδα συνέλαβαν έναν 47χρονο, αλλά όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στα αρχεία της υπηρεσίας για να τον «τσεκάρουν», διαπίστωσαν πως σε βάρος του εκκρεμούν τρία εντάλματα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο 47χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μαζί με δύο συνεργούς του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την περασμένη Πέμπτη (12/1). Ωστόσο, μετά τη δακτυλοσκοπική εξέτασή του, προέκυψε ότι είναι τόσο φυγόδικος, όσο και φυγόποινος, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί και έχει καταδικαστεί ξανά και ξανά, κατηγορούμενος για ποικίλες εγκληματικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν ούτε λίγο ούτε πολύ:

  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόδραση κρατουμένου και κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, τελεσθείσες κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αμαλιάδας για περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση από άτομα που οργανώθηκαν για το σκοπό αυτό.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (7) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018 στη Λαμία.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (38) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2017 στο Άργος.
  • Απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (18) μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, μεν, στον αρμόδιο εισαγγελέα, αλλά… κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αν αυτή τη φορά θα καταφέρουν να τον χώσουν στη «στενή»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This