Μαρτυρία-«κλειδί» για την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο: «Την είδα να…»

Πού εστιάζουν οι έρευνες των αρχών

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο, η οποία εξαφανίστηκε από το νησί την Δευτέρα και το όχημά της βρέθηκε μέσα σε ρυάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της rodiaki, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο η 44χρονη να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι ή ακόμα και σε μοναστήρι της περιοχής. Αυτή η εκτίμηση προκύπτει από το γεγονός ότι η 44χρονη έφτασε στην περιοχή με το αυτοκίνητό της και αφού βγήκε από αυτό, η ίδια με τη βοήθεια κάποιου ατόμου, πιθανόν να το έσπρωξε μέσα στο ρυάκι και στη συνέχεια έφυγαν. 




Την ίδια ώρα μια μαρτυρία-κλειδί οδηγεί τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου σε σημεία που κινήθηκε η 44χρονη πριν εξαφανιστεί. Ο μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι είδε την γυναίκα να κινείται στην περιοχή μαζί με άλλο ένα άτομο.

Οι άνδρες της Ασφάλειας αναμένουν αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της για να προχωρήσουν σε επόμενες κινήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This