«Φρούριο» το Τατόι για το τρισάγιο των εννιάμερων του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας

Must Read

To τρισάγιο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα τελεστεί σε λίγη ώρα, στο κοιμητήριο των πρώην βασιλικών κτημάτων στο Τατόι. Ενισχυμένα είναι τα μέτρα ασφαλείας.




Η σύζυγός του και τα παιδιά με τις οικογένειές τους έχουν παραμείνει στην χώρα μας μετά την κηδεία. Χθες η σύζυγος, Άννα Μαρία, καθώς, τα πέντε παιδιά και τα εγγόνια τού, γευμάτισαν το μεσημέρι στην Αθηναϊκή Λέσχη. Το τρισάγιο θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την παρουσία δηλαδή της συζύγου του Κωνσταντίνου, Άννας Μαρίας, των γιων του Κωνσταντίνου, Παύλου, Νικολάου και Φιλίππου, και των εγγονιών του. Μετά την ταφή του τέως βασιλιά, το Τατόι έχει γεμίσει με δεκάδες στεφάνια και λουλούδια που έστειλαν συγγενείς, φίλοι και επιχειρηματίες για να τιμήσουν τον εκλιπόντα. Πάνω στο μνήμα του Κωνσταντίνου τοποθετήθηκαν στη σειρά όλα τα στεφάνια με τα ονόματα των παιδιών και της συζύγου του, Άννας Μαρίας. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η πρόσβαση στους πολίτες που ίσως θελήσουν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση. Πάντως, η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι ισχυρή, ενώ η προσέλευση του κόσμου γίνεται μόνο με τα πόδια και όχι με αυτοκίνητο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This