Τατόι: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Must Read

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε λίγο νωρίτερα στα πρώην, βασιλικά κτήματα στο Τατόι το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου καθώς έχουν περάσει εννέα ημέρες από τότε που έφυγε από την ζωή.

Η τελετή ήταν πργραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Έτσι, λίγο νωρίτερα έφθασαν στο Τατόι αρχικά ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, και ο αδελφός του, Νικόλαος, μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ελάχιστη ώρα αργότερα , στο Τατόι έφτασε και η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα-Μαρία η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη Νίνα Φλορ. Στην τελετή έδωσαν το παρών επίσης ο τρίτος γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος, η κόρη του, Αλεξία, οι αδελφές του, Ειρήνη και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, καθώς και τέσσερα από τα εγγόνια του.

Την επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας, ο οποίος έφτασε νωρίτερα στο Τατόι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 






(πηγή φωτογραφιών: protothema.gr)

Σύμφωνα με το newsit.gr, έξω από τα πρώην βασιλικά κτήματα υπήρχε και απλός κόσμος που κρατούσε λουλούδια. Ωστόσο,  η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε στο σημείο δεν τους άφησε να εισέλθουν στα κτήματα και να φτάσουν στον τάφο του τέως βασιλιά.

(πηγή φωτογραφίας: newsit.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This