Αδερφός θύματος ψευτογιατρού: «Καταχράστηκε την ελπίδα μας, του δώσαμε πάνω από 60.000 ευρώ» – «Φρούριο» το σπίτι του

Πουλούσε πανάκριβη αλοιφή των 4 ευρώ!

Must Read

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερες συγκλονιστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον «ψευτογιατρό» στην Θεσσαλονίκη ο οποίο εξαπάτησε περισσότερα από 15 άτομα που είχαν σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ έχασαν τη ζωή τους πέντε από αυτά.

Να σημειωθεί πως στο 65χρονο ασκήθηκε νωρίτερα ποινική δίωξη από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, πρόκληση σωματικών βλαβών και απάτη κατ’ εξακολούθηση. Οι κατηγορίες βαρύνουν και τον Γερμανό που φέρεται να ήταν συνεργός του.

Ο αδερφός ενός από τα πέντε θύματα περιέγραψε πως τους προσέγγισε ο «ψευτογιατρός».

Όπως ανέφερε στο newsbomb.gr, ήταν σε μια περίοδο που είχε ακουστεί από τα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει μια πειραματική θεραπεία με βλαστοκύτταρα. 

«Αυτός προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, όταν δεν είχαμε ελπίδα πια για θεραπεία γιατί η επιστήμη είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Εμφανίστηκε και είπε “μπορώ να τον κάνω να περπατήσει”», είπε ο αδερφός του θύματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 65χρονος έκανε ενέσεις με φιαλίδια τα οποία τους έλεγε πως περιείχαν τα βλαστοκύτταρα.

Από την συγκεκριμένη περίπτωση ο απατεώνας κατάφερε να αρπάξει περίπου από 60.000 ευρώ, πουλώντας «ελπίδα». 

Φυσικά, όταν το θύμα έφυγε από τη ζωή, ο υποτιθέμενος γιατρός εξαφανίστηκε.

«Ζητώ δικαίωση για τη μνήμη του αδερφού μου και για τους υπόλοιπους που χάθηκαν άδικα. Καταχράστηκε την ελπίδα μας», λέει χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος.

«Μας πουλούσε ακριβά μια φθηνή αλοιφή»

Γειτόνισσα του 66χρονου στα Καλύβια αποκαλύπτει πως ο ψευτογιατρός τής χορηγούσε αλοιφή για πάθηση στη μέση με 25 ευρώ ενώ η τιμή του σκευάσματος στη λιανική ήταν μόλις 4 ευρώ. Μάλιστα, προσπάθησε αργότερα να της πουλήσει το ίδιο προϊόν για 100 ευρώ!

«Πριν από 6-7 χρόνια πήραμε μια αλοιφή γιατί είχαμε κάτι πόνους στη μέση. Τη μία φορά την πήραμε 25 ευρώ και την άλλη που παρήγγειλα και για την αδελφή μου, μου την έδιναν για 100» επισημαίνει η γυναίκα – θύμα του ψευτογιατρού.

«Όταν λέει 20, 25 και μετά 100 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά. Τη βρήκαμε στο ίντερνετ 4-4,5 ευρώ», λέει η γειτόνισσα του 65χρονου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=13bUA8__BDk&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

«Φρούριο» το σπίτι του «ψευτογιατρού»

Εικόνες από το σπίτι του ψευτογιατρού στα Καλύβια έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται, ο «γιατρός» είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φρούριο. Συγκεκριμένα, περιβάλλεται από ένα μαντρότοιχο, ύψους 4 μέτρων, και στις γωνίες, πλάι από τις μεταλλικές πόρτες, υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Το κτίριο διαθέτει και μια πανοραμική κάμερα 360°για τον έλεγχο του δρόμου μπροστά από το σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Δείτε επίσης:

Μητέρα θύματος ψευτογιατρού: «Ζήσαμε έναν Γολγοθά, το παιδί μου τον είχε πιστέψει, αλλά δεν είχε βελτίωση»
 
Κοινοποίηση των στοιχείων του «ψευτογιατρού» ζητούν οι φυσικοθεραπευτές – Zητούν την μέριμνα της πολιτείας
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This