Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες

Κρίθηκε ένοχος αλλά μετά από έφεση αφέθηκε ελεύθερος

Must Read

Ο φόβος και ο τρόμος έγινε ένας 52χρονος στο Βόλο καθώς επιτέθηκε σε τρεις άγνωστες γυναίκες μέσα σε μια ημέρα. 

Μετά από καταγγελία οι Αρχές συνέλαβαν τον 52χρονο άνδρα ο οποίος οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Το χρονικό των επιθέσεων

Σύμφωνα με το thenewspaper, ξημερώματα της Πέμπτης στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ο άνδρας, κινούμενος σε ποδήλατο στην διασταύρωση Ερμού και Ιωλκού, επιτέθηκε σε δύο φοιτήτριες, 22 και 23 ετών, βρίζοντάς τες και χτυπώντας την 23χρονη κοπέλα στην πλάτη με ξύλινο κοντάρι.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο 52χρονος επιβαίνοντας πάλι σε ποδήλατο, εξύβρισε και απείλησε 36χρονη μητέρα που περπατούσε με τα δύο παιδιά της στην Ανθίμου Γαζή, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Οι καταγγελίες

Οι τρεις γυναίκες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 52χρονο λίγες ώρες αργότερα στην διασταύρωση Παγασών και Μικρασιατών, όπου και έγινε σύλληψή του, κατά την οποία εξύβρισε και τους αστυνομικούς.

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο άνδρας οπλοφορούσε, καθώς βρέθηκαν πάνω του 3 μαχαίρια, ένα στρατιωτικού τύπου 7 εκατοστών, και άλλα δύο 4 και 3 εκατοστά, όπως και ένα πτυσσόμενο κοντάρι, από αυτά που χρησιμοποιούνται για βάψιμο.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ενώ εναντίον είχε σχηματιστεί δικογραφία, αντιμετωπίζοντας δίωξη για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Γνωστός στις Αρχές ο 52χρονος

Στο δικαστήριο παρευρέθηκαν τα θύματά του αλλά και ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που τον συνέλαβε. Μάλιστα όπως κατέθεσε ο τελευταίος, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 52χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια περιστατικά.

Σοκαρισμένη δήλωσε η 23χρονη φοιτήτρια, την οποία χτύπησε ο 52χρονος, ενώ συμπλήρωσε πως το πρωί μετά την επίθεση είδε ξανά στον δρόμο τον κατηγορούμενο. Εκείνος την εξύβρισε εκ νέου, όπως και τα άλλα άτομα που ήταν μαζί της, αν και δεν κατήγγειλε το συμβάν.

Η 36χρονη μητέρα που εξύβρισε και απείλησε ο κατηγορούμενος δήλωσε τρομαγμένη ωστόσο είπε πως προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της για να μην πανικοβληθούν τα δύο παιδιά της, που βρίσκονταν μαζί της.

Η απολογία

Όσον αφορά στην απολογία του κατηγορούμενου, δήλωσε πως είχε πιει και είχε νεύρα, καθώς ισχυρίστηκε πως λίγες μέρες πριν τις επιθέσεις είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τρία άτομα στην Νέα Ιωνία. Αρνήθηκε ωστόσο πως εξύβρισε τον αστυνομικό, ενώ ως δικαιολογία για το πτυσσόμενο κοντάρι που βρέθηκε στην κατοχή του είπε ότι είχε για να βάψει το σπίτι της μητέρας του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλες τις κατηγορίες και του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών και πρόστιμο 360 ευρώ. Ωστόσο μετά από έφεση που άσκησε ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This