Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

Υπόθεση «ψευτογιατρού»: Απειλεί αστυνομικούς και δημοσιογράφους με μηνύσεις και συλλήψεις ο Κούγιας!

«Οι Αρχές διαπράττουν παρανομίες - Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε καμία περίπτωση την επανάληψη παράνομων συμπεριφορών των μμε»

Συντάκτης: Newsroom

Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει ακόμα μία υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο, αυτή του νέου ψευτογιατρού Διονύση Τριανταφύλλου, ο οποίος κατηγορείται πως έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ανθρώπους, πέντε εκ των οποίων έχουν πεθάνει.

Μάλιστα, υπήρξε και αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ώστε να εμπλακεί η Αρχή κατά του Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος για να διερευνήσει τη  τυχόν ύπαρξης μαύρου χρήματος στην υπόθεση.
Νωρίτερα σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο  εξαπατούσε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, πείθοντάς τους να διακόψουν τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσαν και να δοκιμάσουν μία θεραπεία με δήθεν ενέσεις βλαστοκυττάρων.

Συγκεκριμένα, με βάση την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,
  • ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,
  • νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009
Αναλαμβάνει ο Κούγιας – Απειλές κατά πάντων!

Ο Αλέξης Κούγιας το μεσημέρι είχε πάει στο σπίτι του 66χρονου στα Καλύβια, για να συζητήσει μαζί του εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή του για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος, ο οποίος ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του ψευτογιατρού, ο ίδιος πληρώνεται από απόστρατο του οποίου τη γυναίκα έχει βοηθήσει ο 66χρονος.

Ο Αλέξης Κούγας καταφέρθηκε εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως «οι Αρχές διαπράττουν παρανομίες» και δεν έχει αποδοθεί στον πελάτη του καμία κατηγορία και πως ο 66χρονος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα, ενώ πρόσθεσε:

«Δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για σύλληψή του. Η ΕΛ.ΑΣ. διαρρέει διάφορα αδικήματα που φέρεται να έχει διαπράξει, χωρίς όμως να του έχουν ασκηθεί διώξεις. Η πρώτη προϋπόθεση για τη σύλληψή του είναι να είναι ύποπτος φυγής, να έχει διαπράξει κι άλλα εγκλήματα. Οι Αρχές διαπράττουν παρανομίες, αφού γίνεται μυστική προανάκριση και διαρρέουν στοιχεία της προς τα έξω. Δεν έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία. Πρέπει να τον καλέσουν να δώσει προανάκριση. Για να ασκηθεί ποινική δίωξη, πρέπει πρώτα να κληθεί να δώσει εξηγήσεις».
Ενοχλημένος εμφανίστηκε από την ύπαρξη δημοσιογράφων και καμερών έξω από το σπίτι του Διονύση Τριανταφύλλου, για τον οποίο είπε ότι είναι καρκινοπαθής και πως «εδώ και δέκα χρόνια και δεν ασκεί το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή. Δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Γερμανό συγκατηγορούμενό του».

«Δεν έχει χρήματα, ούτε τραπεζικό λογαριασμό, ένα αυτοκίνητο 25 ετών ,το εσωτερικό του σπιτιού του είναι εκτός σχεδίου με κοτέτσι και σκυλάκια που έχουν μαζέψει η οικογένεια», σχολίασε ακόμα, προσθέτοντας ότι έχει στηθεί «λαϊκό δικαστήριο» και σε αυτή την υπόθεση.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα το δικηγορικό γραφεί του Αλέξη Κούγια, υπήρχαν ευθείες απειλές κατά των δικαστικών και αστυνομικών Αρχών, με τον ποινικολόγο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε μέχρι τώρα μόνο την κατάθεση προσφυγής κατά της διατάξεως της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία επέτρεπε, κατά τη νομική μας άποψη απαραδέκτως νομικά και ουσιαστικά, τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων της ταυτότητός του.

Η μοναδική νομική εντολή, την οποία έχω λάβει, αφού τον ενημέρωσα για τα δικαιώματά του, είναι να μηνύσω και να ενάγω τους αξιωματικούς της Διευθύνσεως Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εντελώς παράνομα δημοσιοποιούν το περιεχόμενο προανακριτικών καταθέσεων φερομένων ως παθόντων και εξαπατηθέντων από τον φυσιοθεραπευτή κο Δ.Τ., αφού αυτό ρητώς απαγορεύεται (ά. 38 ν. 4624/2019 για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), αλλά κυρίως γιατί η προανακριτική διαδικασία είναι μυστική (ά. 241, 147 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας)».
Ο Αλέξης Κούγιας δεν… τσιγκουνεύτηκε με τις απειλές για μηνύσεις και συλλήψεις αναφερόμενος σε δημοσιογράφους, αλλά και στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης!

«Σήμερα κατ’ εντολή του κου Δ.Τ. και της συζύγου του μετέβην στο Α.Τ. Κορωπίου, όπου ζήτησα την άμεση απομάκρυνση από τον χώρο προ του σπιτιού του κου Δ.Τ. των τηλεοπτικών συνεργείων και των δημοσιογράφων, άλλως θα βρεθώ στη δύσκολη θέση κατ’ εντολή του κου Δ.Τ και της συζύγου του κας Σ.Τ., παλαιάς πρωταθλήτριας του στίβου στην Ελλάδα, να υποβάλω μήνυση για τη διάπραξη εις βάρος τους της απρόκλητης έργω εξύβρισης και να ζητήσω τη σύλληψη των δημοσιογράφων και καμεραμάν με την αυτόφωρη διαδικασία, διαδικαστική πράξη, την οποία δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να ενεργοποιήσω.

Ενόψει των ως άνω παρακαλώ πρώτον τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και ειδικά τον εκπρόσωπο τύπου να σταματήσουν όλη αυτή την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος του κου Δ.Τ., όπως επίσης το ίδιο να πράξουν και όλοι όσοι δημοσιοποιούν παρανόμως προανακριτικό υλικό κατόπιν αυτής της παράνομης συμπεριφοράς των αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει ασκηθεί οιαδήποτε ποινική δίωξη σε βάρος του κατηγορουμένου, αλλά και αν συμβεί αυτό, και πάλι απαγορεύεται αυτή η συμπεριφορά, διότι όλοι έχουν την υποχρέωση να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας, διαφορετικά θα έλθω στη δύσκολη θέση να κινηθώ με μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνταξιούχος ανώτατος αξιωματικός του στρατού, του οποίου συγγενικό πρόσωπο, πάσχον από σκλήρυνση κατά πλάκας σε προχωρημένο στάδιο, βοήθησε επί σειρά ετών ο επίλεκτος φυσιοθεραπευτής κ. Δ.Τ. να έχει μια αξιοπρεπή διαβίωση, μου ζήτησε να αναλάβω τη νομική εκπροσώπηση και όχι την υπεράσπιση, αφού μέχρι τώρα δεν κατηγορείται για τίποτα, του κου Δ.Τ.

Ζήτησα να τον γνωρίσω προσωπικά και ακολούθως, αφού μελετήσω τη δικογραφία, να αποφασίσω αν μπορώ να αναλάβω την υπόθεσή του.

Σήμερα το πρωί είχαμε ραντεβού στο γραφείο μου, αλλά δυστυχώς λόγω του αποκλεισμού της κατοικίας του από δημοσιογράφους και κάμερες της τηλεοράσεως ήταν αδύνατο να εξέλθει από αυτό και έτσι αναγκάστηκα εγώ να τον επισκεφθώ στο σπίτι του.

Έκπληκτος, εν αντιθέσει με αυτά που προβάλλονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαπίστωσα ότι ο δήθεν κάτοικος βίλας με κάμερες ασφαλείας κατοικεί σε ένα χαμόσπιτο περίπου 100 τμ, το οποίο έχει κτισθεί σε ένα εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο, όχι μεγαλύτερο των 500 τμ, και στο οποίο υπάρχει ένα κοτέτσι, ένα σπιτάκι τριών αδέσποτων σκύλων και ένα αυτοκίνητο ερειπωμένο 25 ετών.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι επιπέδου απόλυτης φτώχειας και δεν έχει σε καμία περίπτωση την εικόνα της δήθεν βίλας ενός πλούσιου εγκληματία απατεώνα.

Συζητώντας μαζί του με έγγραφα στοιχεία με ενημέρωσε ότι επί 40 χρόνια ήταν επίλεκτος με ιδιαίτερη επιστημονική υποδομή φυσιοθεραπευτής και, όταν θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη και εφόσον είμαι δικηγόρος του, θα παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία του επιστημονικού βιογραφικού του, ότι ήταν επί χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ότι ήταν επί χρόνια προσωπικός φυσιοθεραπευτής κορυφαίων τενιστών, αθλητών του στίβου και αθλητών του ποδοσφαίρου και ότι έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους που χρειάζονται έναν πραγματικό φυσιοθεραπευτή με υψηλού επιπέδου σπουδές και με μετεκπαίδευση, είτε για να αποθεραπευτούν, όταν πάσχουν από ορθοπεδικές παθήσεις που θεραπεύονται, είτε για να βελτιώσουν τις συνθήκες του επιπέδου της ζωής τους, όταν είναι παράλυτοι ή πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας ή από ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Με ενημέρωσε επίσης ότι η σχέση του με έναν Γερμανό επίλεκτο καθηγητή ιατρικής οφείλεται στην επιλογή του από τον συγκεκριμένο ιατρό, ο οποίος είχε εκατοντάδες ασθενείς πριν τον επιλέξει ως φυσιοθεραπευτή από την Ελλάδα, και ότι ουδεμία οικονομική σχέση είχε ή έχει με τις αμοιβές του συγκεκριμένου Γερμανού ιατρού, ο οποίος είναι ειδικός στη βοήθεια των πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας, αφού το οικονομικό σκέλος των θεραπειών των ασθενών, τους οποίους φρόντιζε με την επιστήμη του, το διαχειριζόταν αποκλειστικά ο ίδιος.

Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε μέχρι τώρα μόνο την κατάθεση προσφυγής κατά της διατάξεως της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία επέτρεπε, κατά τη νομική μας άποψη απαραδέκτως νομικά και ουσιαστικά, τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων της ταυτότητός του.

Η μοναδική νομική εντολή, την οποία έχω λάβει, αφού τον ενημέρωσα για τα δικαιώματά του, είναι να μηνύσω και να ενάγω τους αξιωματικούς της Διευθύνσεως Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εντελώς παράνομα δημοσιοποιούν το περιεχόμενο προανακριτικών καταθέσεων φερομένων ως παθόντων και εξαπατηθέντων από τον φυσιοθεραπευτή κο Δ.Τ., αφού αυτό ρητώς απαγορεύεται (ά. 38 ν. 4624/2019 για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), αλλά κυρίως γιατί η προανακριτική διαδικασία είναι μυστική (ά. 241, 147 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας).

Το γραφείο μας θέλει να ενημερώσει όλη την ελληνική κοινωνία, η οποία έχει γίνει αποδέκτης όλης αυτής της παράνομης αστυνομικής συμπεριφοράς μέχρι τώρα, ότι ο εντολέας μας δεν έχει κληθεί σε αυτό το προανακριτικό στάδιο ούτε καν για να λάβει αντίγραφα της σχηματιζομένης δικογραφίας και να δώσει σύμφωνα με το άρθρο 244 ΚΠΔ εξηγήσεις ως ύποπτος και το κυριότερο απ’ όλα, δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη εις βάρος του για οιοδήποτε αδίκημα, αφού αυτό δικονομικά μπορεί να συμβεί μόνο εφόσον κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού λάβει βεβαίως πρώτα αντίγραφα της δικογραφίας, η οποία, το τονίζουμε και πάλι, σχηματίζεται υπό μυστική διαδικασία και ακολούθως, εφόσον δώσει εξηγήσεις, ο αρμόδιος Εισαγγελέας είτε θα τις θεωρήσει επαρκείς και θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο, είτε θα ασκήσει ποινική δίωξη και ανάλογα με την ποιότητα των εγκλημάτων είτε θα παραπέμψει την υπόθεση προς εκδίκαση στο αρμόδιο Πλημμελειοδικείο, είτε θα την παραπέμψει σε τακτικό Ανακριτή, όπου και πάλι θα κληθεί ο κ. κατηγορούμενος μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, να παρουσιαστεί και να απολογηθεί.

Σήμερα κατ’ εντολή του κου Δ.Τ. και της συζύγου του μετέβην στο Α.Τ. Κορωπίου, όπου ζήτησα την άμεση απομάκρυνση από τον χώρο προ του σπιτιού του κου Δ.Τ. των τηλεοπτικών συνεργείων και των δημοσιογράφων, άλλως θα βρεθώ στη δύσκολη θέση κατ’ εντολή του κου Δ.Τ και της συζύγου του κας Σ.Τ., παλαιάς πρωταθλήτριας του στίβου στην Ελλάδα, να υποβάλω μήνυση για τη διάπραξη εις βάρος τους της απρόκλητης έργω εξύβρισης και να ζητήσω τη σύλληψη των δημοσιογράφων και καμεραμάν με την αυτόφωρη διαδικασία, διαδικαστική πράξη, την οποία δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να ενεργοποιήσω.

Ενόψει των ως άνω παρακαλώ πρώτον τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και ειδικά τον εκπρόσωπο τύπου να σταματήσουν όλη αυτή την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος του κου Δ.Τ., όπως επίσης το ίδιο να πράξουν και όλοι όσοι δημοσιοποιούν παρανόμως προανακριτικό υλικό κατόπιν αυτής της παράνομης συμπεριφοράς των αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει ασκηθεί οιαδήποτε ποινική δίωξη σε βάρος του κατηγορουμένου, αλλά και αν συμβεί αυτό, και πάλι απαγορεύεται αυτή η συμπεριφορά, διότι όλοι έχουν την υποχρέωση να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας, διαφορετικά θα έλθω στη δύσκολη θέση να κινηθώ με μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους.

Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε καμία περίπτωση την επανάληψη παράνομων συμπεριφορών των μμε και την παράνομη εκμετάλλευση μιας δικαστικής υποθέσεως ως μέσον πλουτισμού χαμηλοτάτου δημοσιογραφικού και ηθικού επιπέδου προσώπων, όπως συνέβη με τις υποθέσεις Λιγνάδη, Φιλιππίδη, Σ.Π. κ.α.

Αθήνα, 21/01/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας».
Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με σαπάκια οι περιπολίες στον Έβρο! – Μετακινήσεις στρατιωτικών με οχήματα που δεν πληρούν...

Την έντονη διαμαρτυρία της εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) προς την ηγεσία...

Χειροπέδες σε 15χρονο και 22χρονο – Κατηγορούνται για ληστείες σε σταθμούς του Μετρό

Στη σύλληψη δύο Ιρακινών, 15 και 22 ετών, προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής αστυνομικοί...

Ετοίμαζαν άλλα τέσσερα χτυπήματα σε Αθήνα και Ζάκυνθο οι δύο Πακιστανοί

Αποκαλύψεις δίχως τέλος στην υπόθεση για το τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζαν δύο Πακιστανοί στο...

Υπό έλεγχο όλες οι φωτιές στη Φθιώτιδα – Επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις. Έξι ήταν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν σήμερα Σάββατο...

Πώς δικαιολόγησε ο ΕΟΔΥ την απόκρυψη των θανάτων παιδιών από στρεπτόκοκκο

Σάλο έχει προκαλέσει η απόκρυψη δύο νέων θανάτων παιδιών από στρεπτόκοκκο τύπου Α στη...

Τραγωδία στη Στυλίδα: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 50χρονος που έκανε εργασίες στο σπίτι του

Τραγική κατάληξη είχαν οι εργασίες που πραγματοποιούσε ένας 50χρονος στο σπίτι του στη Στυλίδα,...

Πανικός στα Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε καφετέρια – Δύο τραυματίες

Στιγμές τρόμου έζησαν θαμώνες καφετέριας στα Χανιά όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε...

Πήγε να καθαρίσει το χωράφι του και η φωτιά ξέφυγε – Συνελήφθη 63χρονος για...

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στο Ηράκλειο...

Εικονοστάσι στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη – Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο για...

Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στελέχη του ΕΚΑΒ αλλά και της ΕΜΑΚ Λάρισας

Δύο νέες φωτιές στη Φθιώτιδα – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Νεοχώρι Δομοκού

Μπορεί η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Νεοχώρι Δομοκού να έχει οριοθετηθεί ωστόσο νέες πυρκαγιές...

Δύο συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στη Λάρισα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες αλβανικής και ελληνικής καταγωγής αντίστοιχα για διακίνηση...

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι του Σαββάτου για φωτιά που ξέσπασε στη Φθιώτιδα.Ειδικότερα,...

Άγρια συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο μεταξύ ανηλίκων: «Τους χτυπούσαν με σφυριά και βαριοπούλες…»

Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων για την άγρια συμπλοκη μεταξύ ανηλίκων στον Άγιο...

Διάρρηξη σε τράπεζα στη Ν. Σμύρνη: Η πορεία των Κολομβιανών από την άφιξη στην...

Άδειαζαν τις θυρίδες πάνω από 2.5 ώρες - Έκλεψαν κοσμήματα και χιλιάδες ευρώ

Ποινική δίωξη στον 15χρονο Ρομά που βίασε 12χρονο

Εξελίξεις υπάρχουν στην φρικιαστική υπόθεση του βιασμού που υπέστη ένας 12χρονος από έναν 15χρονο...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία: Βραζιλία και Κίνα εγκαταλείπουν το δολάριο

Η Βραζιλία και η Κίνα φέρεται να έχουν συνάψει συμφωνία για να εγκαταλείψουν το δολάριο των ΗΠΑ υπέρ των δικών τους νομισμάτων στις διμερείς...

Δανάη Κούστα: Η καλλονή κόρη του Γιάννη Κούστα σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Η κόρη του Γιάννη Κούστα και της πρώην συζύγου του Σοφίας Γιαννακοπούλου, Δανάη Κούστα είναι μια εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα και την είδαμε σε μια...

Το δράμα της Όλγας: «Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της» – Οργή για την ποινή-χάδι στον νταή της Αργυρούπολης

«Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά», λένε οι γονείς της

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος «έφαγε» ισλαμικό μπούλινγκ για τον σταυρό από το Άγιον Όρος

Ζήτησαν από τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα πακιστανικού σίριαλ, που θα παιχτεί στο Netflix.Από τον Ηλία Μαραβέγια«Επαθα...

Ο «ολιγάρχης» κάνει δώρο τον Κασιδιάρη στον Κυριάκο;

Όσο η Χρυσή Αυγή ήταν στο ελληνικό κοινοβούλιο, διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον συγκεκριμένο ολιγάρχη, ο οποίος επίσης στήριξε με όλες του τις δυνάμεις...

Το χαστούκι της κυρίας Θάνου

Στην κλασική ταινία «Σάντα Τσικίτα» η Νοτιοαμερικάνα χορεύτρια Μαρκέλα (Κ. Λαμπροπούλου) φωνάζει στον τυχαίως ευρεθέντα μπροστά της Φώτη Φαγκρή (Β. Λογοθετίδη) διάφορα ακαταλαβίστικα. Ο...

Βατερλώ Μητσοτάκη στο Γέρακα!

Στην πλατεία του Γέρακα βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήγε σε γνωστή καφετέρια για να συναντηθεί με πολίτες. Βέβαια, τα πράγματα...

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κινείται νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη για την προσβολή της μνήμης της μητέρας του

O Γιώργος Λιάνης έδωσε μια συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ α Τετ” και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στις γυναίκες...

NEWSROOM