Τρόμος στη Νέα Ιωνία: Εξωσχολικοί με μαχαίρια επιτέθηκαν σε μαθητές έξω από το σχολείο τους!

Σοκαριστικές εικόνες - Μαθητής τραυματίστηκε από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής

Must Read

«Τσακωθήκανε με ένα παιδί έξω, του ρίξανε μπουνιά, έπεσε στο δρόμο και το πάτησε αυτοκίνητο», με αυτή τη λιτή, αλλά σοκαριστική περιγραφή ένας μαθητής του 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας περιέγραψε στο Star το πώς τραυματίστηκε ένας άλλος μαθητής μετά την επίθεση εξωσχολικών.




Η επίθεση έγινε ακριβώς έξω από το σχολείο το μεσημέρι, την ώρα που αποχωρούσαν τα παιδιά. Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και έχοντας πάνω τους μαχαίρια και «πεταλούδες» χτύπησαν δύο μαθητές. Ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως μετέδωσε το Star με εικόνα, ο ανήλικος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν διαρκώς η μητέρα του. Χτύπησε, όταν στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους κουκουλοφόρους, πετάχτηκε στη μέση του δρόμου.

Ο τραυματισμένος μαθητής – Εικόνα: Star

«Τσακωθήκανε με κάτι παιδιά του σχολείου, βγάλανε μαχαίρια, βγάλανε πεταλούδες. Με τα μηχανάκια τους ήρθαν, τα έκρυψαν και πήγαν με τα πόδια στο σχολείο», περιέγραψε στο Star ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οι εξωσχολικοί φέρεται να αναζητούσαν έναν συγκεκριμένο μαθητή και προσπαθώντας να τον βρουν χτυπούσαν όποιον έβρισκαν.

«Την Παρασκευή είχανε διένεξη με ένα παιδί του σχολείου μας, με αποτέλεσμα να μπει πολύ άγριος, χτύπησε και έσπρωξε μία καθηγήτρια. Ήταν σαν μαινόμενος ταύρος, έριξε ένα παιδί κάτω, του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και σήμερα μάθαμε ότι ήρθαν με μηχανάκια και ψάχνανε να βρουν τα παιδιά της Παρασκευής», είπε στο Star η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This