Συλλόγος Φυσιοθεραπευτών για ψευτογιατρό: «Δεν έχουμε λάβει καμία καταγγελία, ασκεί νόμιμα το επάγγελμα»

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του ψευτογιατρού, που έστειλε στον θάνατο ανυποψίαστους ασθενείς, λέγοντάς τους να σταματήσουν τη θεραπεία τους και να ακολουθήσουν τις μεθόδους του, με σκοπό να πλουτίσει σε βάρος τους.

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του ψευτογιατρού. Πρόκειται για τον Δ. Τ, ετών 66, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο κατά συρροή, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, για απάτη κατ’ εξακολούθηση, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ψευτογιατρού.

Ωστόσο, ο Πέτρος Λυμπερίδης, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών δήλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο Σύλλογος δεν είχε λάβει καμία καταγγελία για τον συγκεκριμένο φυσιοθεραπευτή.

«Από τη πρώτη μέρα που έχει ξεσπάσει η υπόθεση, επειδή δεν είχαμε καμία καταγγελία, απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες αρχές για να έχουμε ενημέρωση για το θέμα. Ο συγκεκριμένος εγγράφεται στον Σύλλογο το 2010. Έχει σπουδάσει κανονικά και έχει πάρει το πτυχίο του στην Ελλάδα, άρα και ασκεί κανονικά το επάγγελμα. Το 2001 άνοιξε εργαστήριο φυσιοθεραπείας και αυτό λειτουργούσε κανονικά μέχρι πέρυσι», είπε αρχικά.

Ακόμη τόνισε πως οι φυσιοθεραπευτές δεν μπορούν να χορηγήσουν βλαστοκύτταρα και φάρμακα στους ασθενείς. «Τα επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου μας είναι συγκεκριμένα. Οι φυσιοθεραπευτές δεν μπορούν να χορηγούν ούτε βλαστοκύτταρα ούτε φάρμακα, κάνουν την κινητική αποκατάσταση. Επομένως λοιπόν οι φυσικοθεραπευτές περιορίζονται στα δικά τους επαγγελματικά αντικείμενα» εξήγησε.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών για αυτήν τη σοβαρή υπόθεση θα συνεχίσουν προκειμένου να διαπιστωθούν εάν υπάρχουν κι άλλοι ασθενείς που έχουν εξαπατηθεί.

Δείτε επίσης: Βίντεο-ντοκουμέντο: Ήδη από το 2006 ο ψευτογιατρός υποσχόταν θεραπείες που κοστολογούσε χιλιάδες ευρώ!

Δείτε επίσης: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον ψευτογιατρό: Όταν αντιλήφθηκα την απάτη, άρχισα να δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This