Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος μένει για ώρες στο πλευρό του νεκρού φίλου του που χτυπήθηκε από Ι.Χ.

Tο κάνε κόρσο ξάπλωνε δίπλα του και προσπαθούσε να τον ζεστάνει

Must Read

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν σκύλο να μένει στο πλευρό του τετράποδου φίλου που που έχει χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα σε δρόμο του Ηρακλείου.

Το δύο σκυλιά εντόπισε η βολεϊμπολίστα και εθελόντρια Νίκη Μανωλάκη, η οποία επιχείρησε να πλησιάσει το χτυπημένο λυκόσκυλο, ωστόσο το κάνε κόρσο που βρισκόταν εκεί, προστάτευε τον φίλο του και δεν την άφηνε να πλησιάσει. Μάλιστα, ο σκύλος δεν απομακρύνθηκε ούτε λεπτό από το άψυχο σώμα του φίλου. Το κάνε κόρσο φαινόταν να ξαπλώνει δίπλα στον νεκρό φίλο του, ενώ προσπαθούσε να τον κουνήσει ή να τον ζεστάνει. 

Η Νίκη Μανωλάκη ανέβασε το βίντεο στο οποίο η ίδια εξηγούσε με δάκρυα στα μάτια όσα συνέβαιναν και καλούσε σε βοήθεια προκειμένου να μεταφερθεί το λυκόσκυλο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το λυκόσκυλο κατέληξε ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μ. Καναβάκη και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι κυνοκόμοι με τους ίδιους να σπεύσουν το σημείο με κατάλληλο εξοπλισμό για να βοηθήσουν τα δυο σκυλιά.

Σε ανάρτησή της η Νίκη Μανωλάκη ευχαρίστησε όσους προσέφεραν βοήθεια:

«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια, καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα.

Συνήθως εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Από ό,τι είδα, ένας νεαρός εθελοντής χάϊδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά.

Μεγαλείο από τα ζώα… κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες… Αυτό ζω αυτή τη στιγμή…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This