Συμμορία ανηλίκων ρήμαζε καταστήματα στην Αττική

Οι τρεις ανήλικοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες

Must Read

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που κατηγορείται ότι διέπραττε συστηματικά κλοπές σε καταστήματα σε όλη την Αττική.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν στην Αθήνα και πρόκειται για έναν 16χρονο Έλληνας και δύο Αλβανούς ηλικίας 15 και 17 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι ανήλικοι μπούκαραν σε καταστήματα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με χειρουργική μάσκα. Αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα, τιμαλφή και τραπεζικές κάρτες.

Μάλιστα ήταν τέτοιο το θράσος του που με τις κλεμμένες κάρτες έκαναν και ανέπαφες συναλλαγές, πριν προλάβουν οι κάτοχοί τους να τις απενεργοποιήσουν. Από την έρευνα των Αρχών εξιχνιάστηκαν 26 περιπτώσεις κλοπών σ καταστήματα και μία σ οικία, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Ομόνοια, Κυψέλη, Γαλάτσι, Αμπελόκηποι, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Νίκαια).

Οι τρεις ανήλικοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και άλλα αδικήματα και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This