«Καμπάνα» σε αλλοδαπό που βίασε άστεγη γυναίκα στα Χανιά

Must Read

Ένοχος για βιασμό κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στα Χανιά ο 42χρονος αλλοδαπός, που είχε βιάσει μία άστεγη γυναίκα πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 31χρονη κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 25 Μαρτίου 2020 στον εξωτερικό χώρο κλειστής καφετέριας στην περιοχή της πλατείας Δικαστηρίων.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι υπήρχε συναίνεση από την πλευρά του θύματος, ωστόσο, την περίοδο εκείνη υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και η πλατεία δεν είχε κόσμο, επομένως δεν υπάρχουν μάρτυρες που να είδαν κάποια κίνηση. Η αλλοδαπή κοπέλα μίλησε σε περιπτερά της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία που συνέλαβε τον κατηγορούμενο. Ο 42χρονος εκτός από την κατηγορία για τον βιασμό, κατηγορείται επίσης για παραβίαση των μέτρων αλλά και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Το δικαστήριο επέβαλλε κατά πλειοψηφία συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών για τον βιασμό, τριών μηνών για παραβίαση των μέτρων και ένα μήνα για την παράνομη είσοδο στην χώρα. Ο κατηγορούμενος ήδη έχει εκτίσει 21 μήνες κράτησης. Η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This