Απίστευτο! 72χρονος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 249.300 ευρώ, επειδή εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια

Το... ιλιγγιώδες διοικητικό πρόστιμο τού επιβλήθηκε στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους

Must Read

Αδιανόητο πρόστιμο επιβλήθηκε σε έναν 72χρονο άνδρα στην Αμαλιάδα, επειδή έκανε το λάθος να εγκαταλείψει οκτώ νεογέννητα κουτάβια και τη μητέρα τους στο δάσος της Μαραθιάς.

Σύμφωνα το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος καλείται να πληρώσει διοικητικό πρόστιμο ύψους 249.300 ευρώ, καθώς πολίτης φέρεται να τον είδε να μεταφέρει με φορτηγάκι στο δάσος τα ολίγων ημερών κουτάβια και τη μητέρα τους και να τα παρατάει εκεί και να τον  κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί που πήγαν στο δάσος, εντόπισαν όντως τα οκτώ κουτάβια και τη μητέρα τους, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν, κατόπιν, στη σύλληψη του 72χρονου, ο οποίος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας. Το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ηλικιωμένο είναι στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους, το οποίο με βάση το σύνολο των παραβάσεων έφτασε τις 249.300 ευρώ.

Τα κουτάβια και τη μητέρα τους παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου ζώων του δήμου Ήλιδας, σημειώνοντας πως τα σκυλιά θα φιλοξενηθούν εκεί, μέχρι να βρεθούν οικογένειες για να τα υιοθετήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This