Ζωή μέσα από το θάνατο στο νοσοκομείο Χανίων: Συγγενείς 44χρονου δωρίζουν τα όργανά του

Σε εξέλιξη σύσκεψη στο νοσοκομείο Χανίων για τη διαδικασία λήψης και μεταφοράς ζωτικών οργάνων

Must Read

Ζωή μέσα από τον θάνατο αποφάσισε να δώσει η οικογένεια ενός 44χρονου, που «έφυγε» από την ζωή, στο νοσοκομείο Χανίων, αφού θα δωρίσει τα όργανά του, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο σε άλλους συνανθρώπους μας.

Ο άτυχος άνδρας ήταν εργαζόμενος στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μάλιστα νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. Αφού διαπιστώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός η οικογένειά του έλαβε τη γενναία απόφαση να δωρηθούν τα όργανά του, και ο δικός τους άνθρωπος να συνεχίσει να «ζει» μέσα από εκείνους που θα βοηθήσει.

Ως εκ τούτου, αυτή την ώρα σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στο νοσοκομείο Χανίων, υπό τον διοικητή κ.Μπέα, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει να σηκώνεται ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας για τη μεταφορά των οργάνων στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This