Πατέρας και γιος πλάκωσαν στο ξύλο και έπνιξαν τον 52χρονο στα Χανιά

Άφαντοι οι δράστες της δολοφονίας

Must Read

Δυο Γεωργιανοί ήταν οι δράστες της δολοφονίας ενός 53χρονου στα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες νεκρός και άγρια ξυλοκοπημένος, ενώ ήταν δεμένος και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του, στα Χανιά.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του cretapost, οι αρχές διαπίστωσαν ότι δύο Γεωργιανοί, πατέρας και γιος, ήταν οι δύο άνδρες που δολοφόνησαν τον 52χρονο. Όπως αναφέρει το ekriti.gr, πρόκειται για έναν 48χρονο και έναν 18χρονο άνδρα, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι και η ΕΛ.ΑΣ. τους αναζητά και έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 52χρονος ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών και είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών. 

Όπως αποκάλυψε η ιατροδικαστική, ο 52χρονος δεν πέθανε από τα χτυπήματα, αλλά από ασφυξία: «Ο 53χρονος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Πλην όμως αυτά τα χτυπήματα δεν οδήγησαν στον θάνατο. Συνέβαλαν όμως στον θάνατό του, με την υπόνοια ότι έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι έγινε αρκετά αδύναμος. Στη συνέχεια του απόφραξαν τη μύτη και το στόμα. Ο θάνατός του, δηλαδή, προήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών εξωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον στραγγάλισαν αλλά με τα χέρια του ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν τα χέρια και έκλεισαν τη μύτη και το στόμα με δύναμη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία», είχε δηλώσει ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομωναλάκης.

«Δεν υπήρξαν ευρήματα που να υποδηλώνουν ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι ο άνθρωπος ήταν με κάποιο αντικείμενο. Οι κακώσεις που φέρει φαίνεται ότι προήλθαν από γροθιές. Στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε κάποια άλλα ευρήματα ενώ φαίνεται ότι δεν πρόλαβε και να αμυνθεί. Δεν είχε ίχνη πάλης» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση ληστείας και ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που διαπράχθηκε την 15.01.2023 στα Χανιά.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δύο αλλοδαποί τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 15.01.2023 ανευρέθη νεκρός εντός της οικίας του στα Χανιά ημεδαπός ο οποίος έφερε σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία .

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι αλλοδαποί αφού προέβησαν στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος του ημεδαπού, αφαίρεσαν από την οικία του κινητό τηλέφωνο ,φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άγνωστο χρηματικό ποσό και εν συνεχεία του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο δια αποφράξεως των αεροφόρων οδών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αναμένεται η έκδοση Εντάλματος Σύλληψης.

Δείτε επίσης:

Έγκλημα στα Χανιά: «Η πόρτα ήταν ανοιχτή από το πρωί» είπαν γείτονες του 52χρονου που βρέθηκε δεμένος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This