Αρχή Ξεπλύματος: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί για στημένα ματς!

Στο στόχαστρο των Αρχών και το παράνομο στοίχημα

Must Read

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες γνωστής και ως Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, ο οποίος είναι επικεφαλής της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) υπογράφεται για πρώτη φορά στα χρονικά, όπως αποκαλύπτει η «Δίκη στο Open».

Στόχος της συνεργασίας είναι τα χειραγωγημένα ματς και το παράνομο στοίχημα, τα οποία έχουν αναδειχθεί σε πραγματική μάστιγα στη χώρα μας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε συνεργασία με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α θα ενημερώνεται για όλους τους φακέλους της Sportradar.

Αναμένεται άμεσα δράση της Αρχής, με ανοίγματα τραπεζικών λογαριασμών και συνεργασία με άλλους διεθνείς διωκτικούς οργανισμούς και ομόλογες Αρχές άλλων χωρών, με στόχο τα κυκλώματα στον παράνομο στοιχηματισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This