Χαρτί… απόλυσης σε 19 καθαρίστριες του νοσοκομείου Κομοτηνής: «Δουλεύουμε μέχρι και 22 χρόνια!»

Το νοσοκομείο τις απολύει και τα καθήκοντά τους θα αναλάβει εργολάβος

Must Read

Με απόλυση κινδυνεύουν οι καθαρίστριες στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου εργάζονται 19 γυναίκες στον τομέα της καθαριότητας. Χαρακτηριστικό ότι μία υπάλληλος φθάνει να είναι υπεύθυνη για έως και 8 τμήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι γυναίκες αυτές κατά την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού «έβαλαν πλάτη» και εργάζονταν και μάλιστα με ελάχιστα ρεπό, τώρα το νοσοκομείο τις απολύει και τα καθήκοντά τους θα αναλάβει εργολάβος. «Είμαστε πολλά χρόνια στο νοσοκομείο, οι περισσότερες δουλεύουμε μέχρι και 22 χρόνια. Στην αρχή μπήκαμε στο νοσοκομείο με εργολάβο και μετά προσληφθήκαμε μέσω ΑΣΕΠ με δίχρονη σύμβαση και από εκεί και πέρα παραμείναμε με τρίμηνες παρατάσεις. Την περίοδο του κορονοϊού δουλεύαμε χωρίς άδειες, είχαμε να πάρουμε δύο χρόνια άδειες και ρεπό. Μετά μπήκε ο εργολάβος, ωστόσο μέχρι και σήμερα εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το νοσοκομείο ότι εμείς σταματάμε» δήλωσε μία από τις υπαλλήλους καθαρισμού, η κ. Αλεξάνδρα.

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This