Εξαγγελίες «ασπιρίνες» πάλι για την ακρίβεια!

Καθυστέρηση και στην πλατφόρμα για το market pass

Must Read

Την ώρα που οι ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ είναι συνεχείς, πιέζοντας ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μεταθέτει από εβδομάδα σε εβδομάδα τις νέες παρεμβάσεις, προφανώς για να τις θέσει σε εφαρμογή όσο πιο κοντά στις εκλογές γίνεται.

Χθες, λοιπόν, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης γνωστοποίησαν ότι η υπουργική απόφαση για να καταστεί ευδιάκριτη η τιμή λίτρου ή κιλού στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ θα είναι έτοιμη την επόμενη εβδομάδα. «Από την άλλη εβδομάδα βγαίνει καινούργια υπουργική απόφαση για να μπορεί ο καταναλωτής να βλέπει την τιμή ανά μονάδα και να μην μπορεί να τον κοροϊδέψει κάποιος με το να μικρύνει ή να μεγαλώσει τη συσκευασία. Λύνουμε αυτό το θέμα ήρεμα, ωραία
και πολιτισμένα» είπε ο κ. Γεωργιάδης κατά την καθιερωμένη εβδομαδιαία του επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ. Καθυστέρηση υπάρχει και για την πλατφόρμα για το market pass, η λειτουργία της οποίας αναμένεται να αρχίσει σε περίπου δέκα μέρες. Σύμφωνα με τον κ.
Παπαθανάση, μόλις γίνουν οι αιτήσεις, τα χρήματα θα πιστωθούν έως τις 3 Μαρτίου στον λογαριασμό των δικαιούχων. Ανέφερε επίσης ότι το υπουργείο προχωρά στην προσθήκη νέων προϊοντικών κατηγοριών στο «καλάθι του νοικοκυριού», αυξάνοντας τα είδη από τα 51 στα 60.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This