Ρόδος: Ένοχος αλλά ελεύθερος ηλικιωμένος για ασέλγεια στην 9χρονη εγγονή του

Must Read

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν ηλικιωμένο που κρίθηκε ένοχος, με το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, για ασέλγεια σε βάρος της 9χρονης εγγονής του!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο Παραδείσι της Ρόδου το 2016, και η 9χρονη τότε εγγονή του τον είχε επισκεφθεί στο παραθαλάσσιο ακίνητο ιδιοκτησίας του. Μία ημέρα όταν εκείνη πήγε να πετάξει τα σκουπίδια σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών την ακολούθησε, την πλησίασε από πίσω και αφού της έπιασε την πλάτη, έτριψε με κάθετη παλμική κίνηση για λίγα λεπτά τα γεννητικά του όργανα πάνω στην ανήλικη, φορώντας και οι δύο τα ρούχα τους.

Ακόμη, κατηγορείται ότι αφού μπήκε σε αυτοκίνητο του οποίου ήταν κάτοχος μαζί με την ανήλικη εγγονή του, με πρόσχημα να της μάθει να οδηγεί, κάθισε ο ίδιος στη θέση του οδηγού και αφού έβαλε την ανήλικη να καθίσει πάνω στα πόδια του ασέλγησε εις βάρος της.

Ο ίδιος, εξεταζόμενος, έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται λέγοντας ότι μεγαλώνει την εγγονή του από μωρό, ενώ θεωρεί ότι τα όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος του σχετίζονται με τον χωρισμό του γιού του με την μητέρα του παιδιού.

«Δεν μπορεί από την μια να με αγαπάει και ξαφνικά μετά τον χωρισμό να με μισεί. Την έπαιρνα αγκαλιά, την σήκωνα. Ό,τι ήθελε εμένα φώναζε και την γιαγιά της. Μας αγαπούσε πολύ. Μπορεί να ήταν μπροστά ο πατέρας και η μάνα της, ωστόσο εμένα φώναζε να την πιάσω», κατέθεσε μεταξύ άλλων.

Είπε δε, πως κρυφά πήγε και είδε την εγγονή του στο Γυμνάσιο και πιστεύει ότι τον αγαπά, όπως και την γιαγιά της αλλά όταν είναι η μητέρα της μπροστά, φοβάται. Υποστηρίζει ακόμη ότι η νύφη του θεωρεί ότι φταίει εκείνος και η σύζυγός του για τον χωρισμό, ενώ τονίζει ότι ουδέποτε την άγγιξε με απρεπή τρόπο και πρόσθεσε ότι για ορισμένα τα οποία του αποδίδουν ήταν μπροστά κι άλλα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This