Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Να φέρεστε στον εαυτό σας με τρυφερότητα και να προσέχετε την υγεία σας. Περιορίστε τους ανασταλτικούς φόβους σας και περάστε στη δράση. Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα θα είναι στο φόρτε τους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα κι αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνετε συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά ζητήματά σας και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα ώστε να μη χάσετε άλλη ευκαιρία που είναι σημαντική για το μέλλον σας. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Ο έρωτας θα παίξει τώρα διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας, αφού το πάθος σας αυξάνεται κατακόρυφα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, εκτός αν θέλετε να κλείσετε την πόρτα στον έρωτα και να μείνετε στην απόλυτη μοναξιά. Δεχτείτε προσκλήσεις και γοητεύστε με την παρουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας, και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή τον σύντροφό σας. Βρισκόσαστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει, για να αρχίσετε πιο άνετα τις καθημερινές υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε προτού φτάσετε στο απροχώρητο. Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε από άτομα υπεράνω υποψίας πιστεύετε, αλλά μην ξεσπάσετε στους φίλους ή στον σύντροφό σας. Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει αρκετές φορές να θελήσετε να απομονωθείτε, περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους. Για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες, αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε είναι ικανή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι και η καλύτερη για τις οικογενειακές σχέσεις σας, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάντε συζητήσεις με οικογενειακά άτομα σε ήρεμο κλίμα και διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη που σας επηρεάζει αρνητικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ανασφαλείς και αποκομμένοι από το περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι έμμονες ιδέες που έχετε πολλές φορές στις επαγγελματικές σχέσεις σας σάς κάνουν διστακτικούς στο να πάρετε αποφάσεις, αλλά, εκτός του ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις, πρέπει να το κάνετε και για το καλό σας, ώστε οι ασυνείδητες αλλαγές που θα γίνουν να μη σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, εάν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα τους καταπλήξετε με τις δυνατότητές σας. Οταν δεν θέλετε να απομονωθείτε, να αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και να στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σχέση σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια και έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν στον εργασιακό χώρο σας, προσέξτε οι δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα. Με το μέρος σας θα είναι η τύχη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όμως και εκεί θέλει μέτρο και σύνεση για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα κόψουν την ανοδική πορεία σας. Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή γάμος για τους δεσμευμένους ή καινούργια σχέση με μέλλον για τους αδέσμευτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις, που μόνον αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι. Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να τραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική ζωή σας, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν, αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σχέσεις σας. Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας. Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασίαν ασθενή. Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Ενα δώρο που θα έχετε για αυτή την εβδομάδα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά θα παίξουν τον ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ένστικτό σας και μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας. Ατομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει γιατί σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο,τι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This