Βασίλης Λεβέντης για νόσηση με covid: «Ήμουν σαν πεθαμένος, είδα την κηδεία μου»

Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Must Read

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο και στην εντατική που νοσηλευόταν όταν διαγνώσθηκε με κορωνοϊό μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης. 

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη, «ήμουν στην εντατική τρεις μήνες. Μπήκα από τον κοροναϊό και μετά για τρεις μήνες δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήμουν σαν πεθαμένος.Θυμάμαι µόνο εφιάλτες, αισθανόμουν ότι µε έδεναν, ότι ήμουν φυλακή. Ακόμα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου.

Όταν ξύπνησα, είδα πάνω µου σωληνάκια και κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος, ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηματοδότη».

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε για την ζωή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε πως:«όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάμεις και είπα «από εμένα εξαρτάται να γίνω καλά». Έκανα και την προσευχή µου και είπα “Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις”».

Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τον covid νόσησε κα δεύτερη φορά με αρκετά πιο ήπια συμπτώματα.

Όσο για την πολιτική, ανέφερε πως θα κατέβει ξανά ως πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε επίσης:

Θα είναι ξανά υποψήφιος ο Βασίλης Λεβέντης με την Ένωση Κεντρώων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This