Πέτρος Φιλιππίδης: Έξι χρόνια κάθειρξη για κάθε μια από τις κατηγορίες πρότεινε η εισαγγελέας!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Must Read

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά του Πέτρου Φιλιππίδη, με την εισαγγελέα της έδρας να προτείνει ποινή έξι ετών για κάθε μια από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, σύμφωνα με είδηση «της τελευταίας στιγμής», που μετέδωσε στο κλείσιμό του το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ηθοποιού και σκηνοθέτη ζήτησε να τού αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, με την εισαγγελέα να αντιπροτείνει να απορριφθούν εξίσου.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ποινής από τους δικαστές, κάτι το οποίο θα συμβεί μέσα στην ημέρα.

Θυμίζουμε πως η καταδίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αφορά, πλέον, τις καταγγελίες δύο γυναικών για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού νεαρής ηθοποιού στο καμαρίνι του, στο θέατρο Μουσούρη, το 2010 και για απόπειρα βιασμού με θύμα άλλη νεαρή ηθοποιό το 2014, στο αυτοκίνητο του.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This