Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε μίνι μάρκετ με απειλή μαχαιριού – Λεία 400 ευρώ

Must Read

Νέος συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας πως η εγκληματικότητα «οργιάζει», αφού μία ακόμη ληστεία εκτυλίχθηκε, με θύμα αυτήν την φορά τον υπάλληλο ενός μίνι μάρκετ.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, σε μίνι μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αγνωστος άνδρας, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, «μπούκαρε» στο κατάστημα, ακινητοποίησε τον υπάλληλο και αφαίρεσε 400 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, που περισυνέλεξαν στοιχεία με σκοπό την ταυτοποίηση του δράστη, ενώ προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικό από τις κάμερες της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This