Ώρες αγωνίας για το ζευγάρι που εξαφανίστηκε στη Μεσσηνία

Το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι του με αυτοκίνητο και έκτοτε αγνοείται

Must Read

Άφαντο εδώ και δύο εβδομάδες παραμένει το ζευγάρι ηλικιωμένων που εξαφανίστηκε στη Μεσσηνία και για τους οποίους εκδόθηκε Silver Alert.

Πρόκειται για τον David Harrison Robinson, 83 ετών και τη σύζυγό του, Lukretia Robinson, 80 ετών, οι οποίοι έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης, στις 23 Ιανουαρίου 2023, με προορισμό πιθανόν τη Μονεμβασία, ωστόσο έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται. 

Ο David Harrison Robinson έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia Robinson έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

Το ζευγάρι φέρεται να έφυγε με το αυτοκίνητό του μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους τους το απόγευμα της 08/02/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή τους. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This