Αγία Παρασκευή: Ληστής σε τράπεζα απείλησε ότι θα γίνει έκρηξη με δυναμίτη!

Must Read

Με ιδιαίτερα άγριες διαθέσεις μπήκε για να ληστέψει μια τράπεζα σήμερα το πρωί ένας άνδρας στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μπούκαρε στο υποκατάστημα της τράπεζας λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι, φορώντας μάσκα προστασίας.

Αρχικά, πλησίασε τα γκισέ και αφού άνοιξε το μπουφάν του έδειξε στην ταμία ένα αντικείμενο που είχε κρυμμένο και έμοιαζε με μασούρι δυναμίτη.

«Δώσε μου ότι έχεις αλλιώς θα σας κάψω όλους», φέρεται να της είπε.

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος του έδωσε 3.000 ευρώ που είχε στο ταμείο της και τότε ο δράστης έγινε «καπνός» προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία.

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ομάδες ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, χωρίς όμως να κατορθώσουν να εντοπίσουν τον ληστή.

Την υπόθεση ανέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας οι οποίοι συλλέγουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This