Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: «Θα δώσουμε αγώνα για να φύγει το στίγμα»

Must Read

Αναφορά στην απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση Φιλιππίδη, έκανε ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξηγώντας πως είναι μία εξέλιξη με την οποία είναι όλοι ικανοποιημένοι.

«Οι δύο καταγγέλλουσες επειδή καταδικάστηκε για την απόπειρα βιασμού, από την άλλη, η πλευρά Φιλιππίδη από την αθώωση για τον βιασμό», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος και συνέχισε: «Ωστόσο, παραμένει το στίγμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα δώσει τον αγώνα για να δικαιωθεί πλήρως και να φύγει».

Η υπόθεση θα κριθεί δευτεροβάθμια, στο Εφετείο και χωρίς να προδικάσει την απόφαση, «έχεις μόνο δύο κατηγορίες και λιγότερους μάρτυρες, αλλά και υπαναχώρηση». Ερωτηθείς για τις πρώτες κουβέντες του ηθοποιού μετά την απόφαση, αρκέστηκε να πει: «υπήρχε η χαρά, αλλά υπήρχε και η λύπη ότι υπάρχουν οι δύο απόπειρες. Τώρα θα υπάρχει ο αγώνας για να βρει βηματισμό ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο σημείο αυτό, υπογράμμισε πως τα στοιχεία ήταν συντριπτικά για την εξέλιξη της δίκης.

Τέλος, όσο αφορά στην Εύα Καϊλή, υπόθεση την οποία επίσης διαχειρίζεται, σημείωσε πως, «στις 16 /2 θα δοθεί η μάχη για να αφεθεί ελεύθερη κι αν δεν αποφυλακιστεί και πάλι, θα πάμε στο Εφετείο», είπε κατηγορώντας τους δικαστές ότι έχουν επιχειρήματα που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα, αφού «μιλάνε για Καταριανούς που θα την απαγάγουν».



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This