Τέρατα! Σκότωσαν σκύλο στα Χανιά και τον πέταξαν στα σκουπίδια – Αποκεφάλισαν σκύλο στο Βόλο!

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα δύο περιστατικά

Must Read

Μόνο οργή κα φρίκη προκαλούν τα δύο νέα περιστατικά απολύτως βάναυσης θανάτωσης σκύλων που έρχονται από δύο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, τα Χανιά και τον Βόλο.

Το πρώτο περιστατικό ανέφερε με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα η φιλόζωη εθελόντρια Λήδα Σηφοδασκαλάκη. Όπως γράφει ένα σκυλί υπέστη σοβαρή κακοποίηση και στη συνέχεια ο άρρωστος δράστης το πέταξε στα σκουπίδια.

Δείτε την ανάρτηση:

«Χανιά, 9 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 14:30 περίπου. Βρέθηκε σκυλί σκοτωμένο σε παράδρομο της Εθνικής κοντά στην περιοχή της Σούδας. Το νεκρό σώμα του σκυλιού ήταν πεταγμένο σε κοινή θέα, σε σημείο που πετάνε σκουπίδια και μπάζα. Λίγα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του σκυλιού ήταν πεταγμένο επίσης, το σπιτάκι του με εμφανή τα αίματα από την βίαιη θανάτωση του ζώου.

Το σκυλί ήταν αρσενικό, δεν ήταν στειρωμένο και δεν είχε μικροτσίπ. Από τα δόντια του και την εμφάνιση του φαινόταν μάλλον ράτσας Επανιέλ Μπρετόν και δεν είχε ουρά. Στο λαιμό του φορούσε δερμάτινο, φθαρμένο περιλαίμιο και ήταν δεμένο με μια χοντρή αλυσίδα. Η αλυσίδα τον συνόδευσε και στον θάνατο του. Η κατάσταση των νυχιών του και των αυτιών του μαρτυράει ζώο αλυσοδεμένο καιρό, που δεν είχε καμία κτηνιατρική φροντίδα.

Το σκυλί φαινόταν βάναυσα κακοποιημένο. Τα αίματα στο σκυλόσπιτο δείχνουν ότι βασανίστηκε μέχρι να πεθάνει. Στο σημείο που βρέθηκε υπήρχε μια λίμνη αίματος. Όταν βρέθηκε ήταν ακόμα ζεστό το σώμα του και έτρεχαν ακόμα τα αίματα από τις πληγές του. Δεν είχε καθόλου νεκρική ακαμψία κάτι που μαρτυρά ότι είχε σκοτωθεί πριν λίγη ώρα και είχε πεταχτεί άμεσα μετά από το θάνατο του.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η αστυνομία, όπου περισυλλέχθηκε το σώμα του ζώου και το σπιτάκι και ότι άλλα στοιχεία βρέθηκαν. Θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και συλλέχθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα για την έρευνα. Όποιοσδήποτε αναγνωρίζει το σκυλί ή έχει κάποια άλλες πληροφορίες, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Χανίων.

Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι ο δολοφόνος το πέταξε σε σημείο που περνάνε αυτοκίνητα και πετάνε πολλά σκουπίδια, άρα θα το έβλεπαν άμεσα πολλά μάτια. Δεν νοιάστηκε να κρύψει το έγκλημα του ούτε φυσικά να εξαφανίσει το σώμα του σκυλιού. Άρα μιλάμε για ένα αδίστακτο και επικίνδυνο άτομο.

Ήταν φυσιολογικό για εκείνον/η να το σκοτώσει και να το πετάξει στα σκουπίδια μαζί με το σκυλόσπιτο του και μια κουβέρτα παιδική σε κοινή θέα. Ποιο διεστραμμένο μυαλό άραγε μπορεί να κάνει τέτοιο έγκλημα;;; Αυτό το πλάσμα υπέφερε οικτρά και πέθανε με μαρτυρικό και βάναυσο τρόπο. Λυπόμαστε, άμοιρο πλάσμα, για τα μαρτύρια που πέρασες και για τον φριχτό θάνατό σου……»

Αποκεφαλισμός σκυλιού στα Λεχώνια

Αποτροπιασμό προκαλεί και το δεύτερο περιστατικό που αφορά ένα σκύλο που βρέθηκε αποκεφαλισμένος το πρωί της Τετάρτης κοντά στο κοιμητήριο, στα Κάτω Λεχώνια του Βόλου.

Σε αυτή την περίπτωση, η κινητοποίηση ήταν άμεση καθώς προκαταρκτική έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου διέταξε την Πέμπτη η Εισαγγελία Βόλου. 

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η σορός του άτυχου ζώου βρέθηκε από πολίτη που περνούσε από το σημείο.

Η φιλοζωική ομάδα Βόλου καταγγέλλει την αποτρόπαια πράξη, λέγοντας ότι προέρχεται από ανθρώπινο χέρι. Την ίδια στιγμή, εθελοντές φιλόζωοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν ή να καταγγείλουν οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή τους.

Δείτε την φωτογραφία του άτυχου ζώου:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This