Δικηγόρος Π. Φιλιππίδη: «Θα ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του, θα δώσουμε μάχη για την αθώωση»

Must Read

Στην αγωγή που αναμένεται να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην συνάδελφό του, Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τις δηλώσεις της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Όποιος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί και λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι βιαστής, τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Δεν θα ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του; Δεν θα κάνει μια αγωγή; Για την κυρία Αναστασοπούλου η εντολή που έχει δώσει ο κύριος Φιλιππίδης είναι να προχωρήσουμε στις αγωγές», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Και πρόσθεσε: «Εγώ θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια στον κύριο Φιλιππίδη γιατί ανασκεύασε λίγο τις δηλώσεις της η κυρία Αναστασοπούλου. Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω άσκοπες αγωγές γιατί η ουσία τώρα είναι το εφετείο. Αλλά αν ο κύριος Φιλιππίδης επιμείνει, οι αγωγές θα γίνουν από Δευτέρα».

Ο ίδιος τόνισε ότι θα γίνει μεγάλη «μάχη» στο Εφετείο ώστε να αθωωθεί ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο ηθοποιός έστειλε και ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με την διαχείριση της υπόθεσης.

«Δημόσια σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνωρίζει ότι μέσα από την εκπομπή σας  τού δώσατε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Αυτό σας το λέω γιατί μου είπε ο Φιλιππίδης να σας το πω.

Όλες οι εκπομπές, και του Λιάγκα και της Καινούργιου, αλλά όμως εσείς δώσατε περισσότερο βήμα. Όχι ότι βάλατε σε δεύτερη μοίρα τις γυναίκες που καταγγέλλουν. Πάντα οι γυναίκες θα πρέπει να καταγγέλλουν γρήγορα, θα είμαστε δίπλα τους και το metoo θα επικρατήσει», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου:

 



 

Δείτε επίσης:

Πωλήθηκε έναντι 1.200.000 ευρώ η πολυτελής μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό

Αγωγή στην Αναστασοπούλου καταθέτει ο Φιλιππίδης – Οι δηλώσεις που τον εξόργισαν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This