Δίκη Άλκη Καμπανού: Την δράση των κατηγορουμένων δείχνουν τα βίντεο

Παρόντες είναι και οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου

Must Read

Την δράση των κατηγορουμένων και συγκεκριμένα τις στιγμές που μπαίνουν και βγαίνουν από τα οχήματα που τους μετέφεραν από και προς το σημείο της δολοφονικής επίθεσης προς τον Άλκη Καμπανό και την παρέα του στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, την 1η Φεβρουαρίου του 2022 δείχνουν τα τέσσερα βίντεο που προβλήθηκαν σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης όπου συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του 19χρονου.

Το οπτικοακουστικό υλικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και πολίτες με τα κινητά τους τηλέφωνα από τα μπαλκόνια τους. Στο δικαστήριο κατέθεσε εκ νέου και ο δεύτερος αστυνομικός του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης. Επίσης, παρόντες ήταν και οι γονείς του Άλκη.

Στο πρώτο βίντεο διακρίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που δύο αυτοκίνητα φτάνουν στη διασταύρωση των οδών Πλαστήρα και Θ. Γαζή και τα άτομα που βγαίνουν από τα οχήματα και προχωρούν προς το σημείο της επίθεσης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα διακρίνονται κάποιοι εκ των κατηγορουμένων να επιστρέφουν τρέχοντας και να μπαίνουν στα αυτοκίνητα.

Όπως είπε ο αστυνομικός: «Ο χρόνος στον οποίο δεν φαίνονται στο βίντεο ορισμένοι κατηγορούμενοι, είναι αρκετός για την εμπλοκή τους στην επίθεση».

Το ένα όχημα στρίβει ανάποδα τη Θ. Γαζή και από πίσω του διακρίνεται ένα ακόμη αυτοκίνητο να στρίβει προς την ίδια κατεύθυνση, καθώς ο οδηγός του.

Στο δεύτερο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας χρυσοχοείου, φαίνεται η στιγμή που το ένα όχημα στρίβει προς την οδό Γαζή, τρία άτομα που τρέχουν προς το σημείο της επίθεσης και η στιγμή της αποχώρησής τους.

Το τρίτο βίντεο το οποίο καταγράφηκε από πολίτη αποτυπώνονται δευτερόλεπτα της επίθεσης στα σκαλιά της Θ. Γαζή και τα άτομα που τρέχουν προς τα αυτοκίνητα και αποχωρούν. Στο τέλος του βίντεο, φαίνονται φίλαθλοι του Άρη να ανεβαίνουν την Πλαστήρα και να πετούν μια καρέκλα προς το όχημα που χρησιμοποίησαν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων όταν διαφεύγουν.

Τέλος, το τέταρτο και τελευταίο βίντεο έχει τραβηχτεί επίσης από πολίτη. Δείχνει δύο άτομα να τρέχουν προς τη Γαζή και ένας από τους δράστες να είναι ακόμα στα σκαλιά της πολυκατοικίας.

 



Δείτε επίσης:

Δίκη Άλκη Καμπανού: Με βίντεο από τη δολοφονική επίθεση συνεχίζεται για έβδομη μέρα

«Καταδρομική η επίθεση στην παρέα του Άλκη, ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν» κατέθεσε αστυνομικός
Αστυνομικός στη δίκη του Άλκη Καμπανού: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο, ξεψύχησε στα χέρια μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This