Αστυνομικός στη δίκη του Άλκη Καμπανού: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο, ξεψύχησε στα χέρια μου»

Must Read

Καταθέτει αυτήν την ώρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης όπου δικάζονται οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο αστυνομικός στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο αδικοχαμένος νέος, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

«Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», είπε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος, όταν κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Γαζή, στην περιοχή της Χαριλάου.

Όπως ανέφερε, αντίκρισε τον Άλκη μέσα σε «λίμνη αίματος», ενώ έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία, με τον 19χρονο να ψελλίζει «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα.

Οι προσπάθειες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς λίγο μετά, ξεψύχησε. «Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο», ανέφερε ο αστυνομικός, σύμφωνα με τον οποίο, δίπλα στον άτυχο 19χρονο βρισκόταν ο φίλος και κολλητός του, που χτυπήθηκε κατά την ίδια επίθεση και ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς κάποιες πληροφορίες για το τι είχε συμβεί, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα κόκκινο δρεπάνι, με μαύρη λαβή, που ήταν μέσα σε λίμνη αίματος. «Όταν φτάσαμε στο σημείο, υπήρχε πλήρης ησυχία, δεν είδαμε άτομα που να είχαν συμπλακεί, δεν γνωρίζαμε τους λόγους που έγινε το επεισόδιο», συμπλήρωσε ο μάρτυρας, η εξέταση του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο 20χρονος που ήταν παρών στην επίθεση, αλλά πρόλαβε να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα δεύτερος αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρίσκονται και σήμερα οι γονείς του Άλκη, που παρακολουθούν τη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Θα καταθέσει και αστυνομικός

Δείτε επίσης: «Δεν είναι αυτοί, αλλά θα τους χτυπήσουμε!» – Άγνωστο διάλογο μεταξύ των δραστών αποκάλυψε μάρτυρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This