Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 19χρονης Μαρίας – Κηδεύτηκε νύφη

«Μέσα σε δύο μήνες το παιδί μου πέθανε» λέει καταρρακωμένη η μητέρα της

Must Read

Με λυγμούς και ανείπωτο πόνο αποχαιρέτησαν χθες την 19χρονη Μαρία Μητράκα από τον Βόλο, που έχασε τη μάχη με τη ζωή, μόλις λίγες ημέρες αφότου είχε μάθει ότι έχει καρκίνο.

Τραγικές φιγούρες στο τελευταίο αντίο, οι γονείς και τα αδέρφια της που κήδεψαν την Μαρία τους ντυμένη νύφη, μη μπορώντας να καταλάβουν πώς έχασαν τόσο άδικα και ξαφνικά τον άγγελό τους.

Καταρρακωμένη η μητέρα του νεαρού κοριτσιού ευχήθηκε κανένας γονιός να μην ζήσει κάτι τέτοιο: «Η Μαρία είχε καρκίνο. Μέσα σε δύο μήνες το παιδί μου πέθανε. Έφυγε από ανίατη ασθένεια, ήταν ραγδαία η επιδείνωση. Ευχαριστώ τους γιατρούς που το βοήθησαν τόσο πολύ. Αυτούς τους δύο μήνες πέρασε δύσκολα, σε κανέναν γονιό να μη συμβεί», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο οποίο φοιτούσε η Μαρία, περιέγραψε ότι η ίδια πάλευε να είναι συνεπής στα μαθήματά της ακόμα και όταν υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες.



Πριν 45 ημέρες παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι

Η άτυχη Μαρία Μητράκα, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, σπούδαζε στην Κομοτηνή και έκανε όνειρα για το μέλλον. Ομως πριν από περίπου 45 μέρες παραπονέθηκε στους γονείς της για πόνο στο στομάχι. Αμέσως επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάποια συνηθισμένη πάθηση. Ομως για πολλές ημέρες αργότερα ο πόνος επέμενε και το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε ότι έπασχε από επιθετικής μορφής καρκίνο. Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα η κλινική της εικόνα ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Σύμφωνα με το gegonotanews, η κοπέλα μεταφέρθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς καμία παροχή βοήθειας στο σπίτι από τους δικούς της ανθρώπους δεν ήταν δυνατή. Στην Παθολογική Κλινική κάθε μέρα το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς το τέλος για την 19χρονη που εμφάνισε αρχικά καρκίνο στο στομάχι, ο οποίος προκάλεσε στη συνέχεια γενικευμένες μεταστάσεις, ήταν προδιαγεγραμμένο. Και τελικά προχθές οι αφόρητοι πόνοι σταμάτησαν. Η Μαρία έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Δείτε επίσης:

Σοκ στο Βόλο: 19χρονη με πόνο στο στομάχι πέθανε από επιθετικό καρκίνο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This