Απόστολος Λύτρας για υπόθεση Κολωνού: «Υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματά τους»

Must Read

Αναφορά στην ανατριχιαστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό, έκανε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της ανήλικης και μάλιστα προαναγγέλλει νέες συλλήψεις.

«Το κορίτσι βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, κάθε φορά που καλείται να αναγνωρίσει κάποιον βιώνει ξανά και ξανά τον εφιάλτη» εξηγεί και τονίζει, σχετικά με τη μητέρα της ανήλικης, ότι «με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης».

Υπενθυμίζεται πως το αίτημα της 37χρονης μητέρας είχε απορριφθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε και τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση κάνοντας σαφές πως: «θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματά τους».



Δείτε επίσης: Κολωνός: Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης; – Άλλα οκτώ άτομα «έδειξε» η 12χρονη

Δείτε επίσης: «Ζήτησε να γδύσω τελείως την 7χρονη κόρη μου!» – Ακόμα μια καταγγελία για τον γιατρό που βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό

Δείτε επίσης: Κολωνός: Καταγγελία για τον γιατρό που βίαζε την 12χρονη: «Με θώπευσε στο στήθος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This