Σοκαριστικό περιστατικό bullying στο Βόλο: Μαθητής Γυμνασίου έδειρε και έγδυσε συμμαθητή του!

H οικογένεια έχει απευθυνθεί στην Εισαγγελία

Must Read

Οργή και προβληματισμό προκαλεί το νέο περιστατικό bullying που έρχεται από τον Αλμυρό Μαγνησίας με δράστη μαθητή Γυμνασίου και θύμα έναν συμμαθητή του!

Σύμφωνα με το gegonota.news ο δράστης έδειρε, έγδυσε και μετά άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω το θύμα του για να τον κοροϊδέψουν οι συμμαθητές τους!

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δράστη ενώ πήρε και δύο μέρες αποβολή. 

Παράλληλα, η οικογένεια απευθύνθηκε στην Εισαγγελία ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ενώ δήλωσαν  ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά.

Όπως αναφέρει μητέρα ενός άλλου μαθητή για τη κατάσταση στο σχολείο:

«Δεν ασχολείται κανείς. Είναι παιδιά που τα δέρνουν, άλλα που φέρνουν μαχαίρια, και bullying γίνεται σε όλες τις τάξεις. Πάρα πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα, τα γνωρίζει όλα ο διευθυντής». Πολλά παιδιά φοβούνται να μιλήσουν ακόμα και στους καθηγητές τους οι οποίοι αδιαφορούν για τα περιστατικά.

«Όντως η κατάσταση είναι δύσκολη και βρίσκομαι και εγώ στη φάση της ενημέρωσης. Οι ψυχολόγοι μας έχουν υποδείξει να μην υπάρξει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά, αλλά μια διήμερη αποβολή δεν τα εκφοβίζει, την αγνοούν», δήλωσε από την πλευρά του ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σαβελίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This