Όλγα Πολίτη για τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες: «Είναι οργανωμένο, δεν θα σκύψω το κεφάλι»

Must Read

Την περιπέτεια που περνά με τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κάποιοι υποστηρίζουν πως δείχνουν την ίδια περιέγραψε η δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στη Μία» στην ΕΡΤ ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “είμαστε μαζί σου”. Μου λένε: “σ’ αγαπάμε, προχώρα, έχουμε περάσει τα ίδια”. Είναι φοβερό. 

Σοκαρίστηκα. Το είδα στο Facebook… είδα ένα δημοσίευμα που έγραφε: “δείτε την hot αντιδήμαρχο, Όλγα Πολίτη, γυμνή“. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. 

Ήταν χορηγούμενο θέλω να σας πω. Αυτό είναι το χειρότερο. Βασικά, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένο όλο αυτό. Ξεκίνησαν από κάποια τοπικά sites και στη συνέχεια έγινε talk of the town θέμα. Κι έλεγα: “κυκλοφορώ γυμνή και δεν το ξέρω;”

Θεώρησα ότι κάποιος θέλησε να μου δημιουργήσει πρόβλημα με τη δουλειά μου. Δεν έχω όμως εγώ θέμα με αντιπαλότητες. Μετά συνδυάζω τον χρόνο που έγινε. Ήταν από 1/1 που έγινα αντιδήμαρχος. 

Το πρώτο πράγμα ήταν να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Άργησα να το κάνω, γιατί στην αρχή με είχε καταβάλει. Στη συνέχεια όμως είπα ότι είμαι δυναμική, έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και θα πρέπει να βγω προς τα έξω, να μιλήσω για αυτό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο. 

Δεν μπορεί μία γυναίκα, όταν της συμβαίνει κάτι τέτοιο, να κατεβάζει το κεφάλι και να λέει: “χτυπάτε με”. Όχι, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι», κατέληξε η κ. Πολίτη.

Δείτε τι δήλωσε:

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This