Ραγίζει καρδιές το μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου στρατιώτη που σκοτώθηκε στα Χανιά

Must Read

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στα Χανιά ο τραγικός χαμός του 19χρονου στρατιώτη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αρώνι Ακρωτηρίου. Ο άτυχος νέος υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Τυμπάκι και είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο, η οποία αποδείχτηκε μοιραία.

Το δυστύχημα συνέβη στις 1.30 στην περιοχή Αρώνι, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 20χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο. Ο νεαρός ανασύρθηκε μέσα από τα συντρίμμια του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την απώλεια του παιδιού του προσπαθεί να διαχειριστεί ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας. «Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου! Καλό Παράδεισο! Χριστός Ανέστη!» έγραψε στο facebook. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο τραγικός πατέρας είπε: «του έφυγε το αμάξι και σκοτώθηκε. Ήταν καλός οδηγός, αλλά είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, πράγμα που αποδείχτηκε μοιραίο. Δεν έχασα το παιδί μου, ο γιος μου ζει και ζει μέσα στη ψυχή μου».

«Ο πόνος αβάσταχτος αλλά να ξέρεις ότι τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού»

Στον πατέρα του 19χρονου στρατιώτη στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έστειλε μήνυμα ο επίσης ιερέας Νικόλαος Μανώλης Λαδόπουλος, οποίος τον περασμένο Ιούλιο έχασε σε τροχαίο τον 18χρονο γιο του, Νικόλα.

«Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις το παιδί σου σε μικρή ηλικία ειδικά σε τροχαίο. Αγαπητέ μου πατέρα Δημήτριε νιώθω τον πόνο σου γιατί έχασα και εγώ το παιδί μου τον Νικόλα πριν επτά μήνες σε τροχαίο. Ο πόνος αβάσταχτος αλλά να ξέρεις ότι τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού μας ο οποίος να ξέρεις ότι μας δίνει μεγάλη δύναμη να ανταπεξέλθουμε εμείς και η οικογένεια μας αλλά και τα άλλα μας παιδιά. Καλό παράδεισο!!!» έγραψε ο πατέρας Νικόλαος.


Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Λαδόπουλος πάλεψε για περίπου 23 μέρες στη ΜΕΘ μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε στον Σκινέ. Ωστόσο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

«Μπορεί να ήταν 19 χρονών αλλά ήταν άντρας, το παλικάρι μου ζει μέσα στην ψυχή μου, δεν έφυγε»

Το δυστύχημα με θύμα τον 19χρονο Τάσο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο, ο οποίος βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Όπως αναφέρουν φίλοι του νεαρού, ο Τάσος αψηφούσε τον κίνδυνο της ταχύτητας, γεγονός που αποδείχθηκε με το τροχαίο δυστύχημα.

«Μπορεί να ήταν 19 χρονών αλλά ήταν άντρας. Το παλικάρι μου ζει μέσα στην ψυχή μου, δεν έφυγε» είπε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του.

Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς και φίλοι αναμέμεται να πουν το τελευταίο αντίο στον Τάσο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This