«Stop» σε επιδειξία από άντρα της ασφάλειας του βουλευτή Κούβελα

Must Read

Τέλος στην αρρωστημένη δράση επιδειξία που δρούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σκορπίζοντας τον τρόμο σε ανυπεράσπιστες γυναίκες και παιδιά κατάφερε να βάλει χάρη στην παρατηρητικότητά του ένας εκ των αστυνομικών της ασφάλειας του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κούβελα.

Ο δράστης είχε αναστατώσει μαθητές και μητέρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου περιφερόταν και ζητιάνευε έξω από σχολεία και ταυτόχρονα έδινε «παραστάσεις» ανωμαλίας, επιδεικνύοντάς τους τα γεννητικά όργανά του.

Τον ανώμαλο επαίτη είχαν φωτογραφίσει με τα τηλέφωνά τους πολλές μητέρες και μέσω κοινωνικών δικτύων προσπαθούσαν να επιστήσουν την προσοχή. Για την αρρωστημένη συμπεριφορά του άντρα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες από γυναίκες, τις οποίες προσέγγιζε κοντά σε σχολεία και τις προκαλούσε κατεβάζοντας τα παντελόνια του.

Για κακή του τύχη, όμως, τις καταγγελίες και τις φωτογραφίες του επιδειξία είχε δει στο facebook και ένας εκ των αστυνομικών της ασφάλειας του βουλευτή Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος, όταν ήρθε τετ α τετ μαζί του, τον αναγνώρισε. Στη συνέχεια τον ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Μητροπόλεως, όπου τον συνάντησε, κάλεσε την Αμεση Δράση και λίγη ώρα αργότερα το άτομο προσήχθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΟΠΚΕ.

O αστυνομικός

«Περίμενα τον κ. Κούβελα για να μεταβούμε σε προγραμματισμένο ραντεβού, όταν είδα το άτομο. Είχα δει από σελίδες στο facebook ότι υπάρχει ένας τύπος που παρενοχλεί μητέρες και παιδιά και συνήθως βρίσκεται έξω από σχολικά περιβάλλοντα, οπότε ήξερα το πρόσωπό του. Οταν τον είδα, κατάλαβα ότι είναι αυτός, τον ακινητοποίησα και κάλεσα την Αμεση Δράση» ανέφερε σε δηλώσεις του ο αστυνομικός.

Το εντυπωσιακό με τον συγκεκριμένο ένστολο είναι ότι και στο παρελθόν είχε πιάσει επʼ αυτοφώρω έναν κλέφτη ψιλικών και τον είχε παραδώσει «πακέτο» στην αστυνομική διεύθυνση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This