Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 18χρονος που έπαθε ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Οι διασώστες προσπαθούσαν επί μιάμιση ώρα να τον επαναφέρουν

Must Read

Στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 18χρονος που έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής τον οποίο χρησιμοποίησαν άμεσα οι εργαζόμενοι και ενώ κατάφεραν να τον επαναφέρουν, λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε ξανά. Έφτασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν επί μιάμιση ώρα να τον επαναφέρουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThessToday.gr, οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου είναι πάνω από τον 18χρονο από την πρώτη στιγμή που έφθασε στα επείγοντα.

Μετά από προσπάθεια και με ηλεκτρική ανάταξη κατάφεραν να ενεργοποιήσουν και πάλι τους παλμούς του. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως «πολύ κρίσιμη», ωστόσο η ανάταξή του θεωρείται ως πολύ σημαντική για την εξέλιξή της νοσηλείας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο νεαρός αισθάνθηκε ζαλάδες την ώρα που έκανε ζέσταμα, ωστόσο στη συνέχεια ένοιωσε καλύτερα και επέλεξε να παίξει κανονικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This